DPASE: Maricsra műtét vár, szerződést bontottak vele

Vágólapra másolva!
2015.03.04. 16:09
Goran Marics a napokban orvosi vizsgálaton vett részt, amely megállapította, hogy a közeljövőben térdműtétre lesz szüksége. A játékos és menedzsere ezt jelezte a Dunaújváros PASE vezetőségének, majd közös megegyezéssel felbontották a köztük érvényben lévő szerződést.

A 184 centiméter magas, 30 éves szerb-spanyol kettős állampolgárságú csatár januárban másfél évre írt alá, de nem tartott sokáig számára a dunaújvárosi kaland. januárban másfél évre írt alá, de nem tartott sokáig számára a dunaújvárosi kaland.

Az újvidéki születésű labdarúgó a Barcelona B csapatában is megfordult, de játszott a Celta de Vigo B, a Las Palmas, a Celta de Vigo, a Norwich City és a Real Unión soraiban is, Magyarországon pedig Pápán szerepelt. A Lombardban szenvedett keresztszalag-szakadást, amelyből a jelek szerint azóta sem épült fel teljesen.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DUNAÚJVÁROSNÁL

Érkezők: Eppel Márton (Paks, szabadon igazolható volt), Safet Jahic (szlovén, szabadon igazolható volt, legutóbb Kaposvári Rákóczi), Goran Marics (szerb, szabadon igazolható volt, legutóbb Lombard Pápa), Szellák Soma (szabadon igazolható, legutóbb Bp. Honvéd Akadémia), Vaskó Tamás (szabadon igazolható volt, legutóbb PAFC), Rafe Wolfe (jamaicai, Győri ETO)
Kölcsönbe érkezők: Hidvégi Sándor (FTC, az ősszel kölcsönben MTK), Papp Máté (Videoton, legutóbb PAFC, kölcsönben)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Távozók: Timotej Dodlek (szlovén, szabadon igazolható), Józsi György (szabadon igazolható), Goran Marics (szerb, szabadon igazolható), Rowen Muscat (máltai, FC Birkirkara – Málta, szabadon igazolható volt), Szalai Tamás (Csákvár)
Kölcsönbe távozók: Burucz Barna (Csákvár), Milinte Árpád (Csákvár)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: Hangya Szilveszter
(MTK, onnan Vasas, kölcsönbe), Milan Perics (szerb, Videoton, onnan Mladost Obraska – Bosznia-Hercegovina), Zsótér Donát (Videoton, onnan PAFC, kölcsönbe)
Távozhatnak:Dino Gavric (horvát), Bruno Pascua (spanyol)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik