DPASE: a horvát és a spanyol sem talált magának csapatot

Vágólapra másolva!
2015.02.27. 10:46
A labdarúgó NB I-ben szereplő Dunaújváros PASE szabadlistára tett két légiósa, a horvát Dino Gavric és a spanyol Bruno Pascua sem talált magának új csapatot, így továbbra is az első csapattal készülnek.

A Nemzeti Sport Online beszámolt arról, hogy a horvát Dino Gavric és a spanyol Bruno Pascua is létszámfölöttivé vált az újonc dunaújvárosiaknál, így megfelelő érdeklődő esetén távozhatnak.A Nemzeti Sport Online beszámolt arról, hogy a horvát Dino Gavric és a spanyol Bruno Pascua is létszámfölöttivé vált az újonc dunaújvárosiaknál, így megfelelő érdeklődő esetén távozhatnak.

A két légiósnak azonban az átigazolási időszak alatt nem sikerült új csapatot találni, így mind a ketten az első kerettel készülnek, és minden bizonnyal maradnak.

Az újonchoz kapcsolódó hír még, hogy a dunaújvárosi kötődésű fiatal Szellák Soma (legutóbb a Budapest Honvéd Akadémiáján futballozott) visszatért nevelőegyesületéhez, ám egyelőre az U21-es csapatnál szerepel.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DUNAÚJVÁROSNÁL

Érkezők: Eppel Márton (Paks, szabadon igazolható volt), Hidvégi Sándor (FTC, ősszel kölcsönben MTK), Safet Jahic (szlovén, szabadon igazolható volt, legutóbb Kaposvári Rákóczi), Goran Marics (szerb, szabadon igazolható volt, legutóbb Lombard Pápa), Szellák Soma (szabadon igazolható, legutóbb Bp. Honvéd-MFA), Vaskó Tamás (szabadon igazolható volt, legutóbb PAFC), Rafe Wolfe (jamaicai, Győri ETO)
Kölcsönbe érkezők: Papp Máté (Videoton, legutóbb PAFC, kölcsönben)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Távozók: Timotej Dodlek (szlovén, szabadon igazolható), Józsi György (szabadon igazolható), Rowen Muscat (máltai, FC Birkirkara – Málta, szabadon igazolható volt), Szalai Tamás (Csákvár)
Kölcsönbe távozók: Burucz Barna (Csákvár), Milinte Árpád (Csákvár)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: Hangya Szilveszter
(MTK, onnan Vasas, kölcsönbe), Milan Perics (szerb, Videoton, onnan Mladost Obraska – Bosznia-Hercegovina), Zsótér Donát (Videoton, onnan PAFC, kölcsönbe)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik