Doll: Félig magyar vagyok; oda Sebők Balázs vb-je

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.12. 23:31
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Thomas Doll félig magyarnak tartja magát, imádja Budapestet, és hozzánk utazik haza. A Fradi korábbi, a Hannover újdonsült vezetőedzője Borbola Bencének a Ferencvárostól való távozásáról, az európai kupabúcsúkról és a Bundesligában rá váró kihívásokról is beszélt. Thomas Doll félig magyarnak tartja magát, imádja Budapestet, és hozzánk utazik haza. A Fradi korábbi, a Hannover újdonsült vezetőedzője Borbola Bencének a Ferencvárostól való távozásáról, az európai kupabúcsúkról és a Bundesligában rá váró kihívásokról is beszélt.

Elkezdődött a nyolcaddöntő a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Minden, amit tudni érdemes a keddi és a szerdai két-két párharcról – két oldalon.

Sebők Balázs öt hónapon belül harmadszor szenvedett agyrázkódást. Ez sajnálatos módon azzal a következménnyel jár, hogy finnországi légiósunk orvosi tanácsra kénytelen kihagyni a divízió 1/A jégkorong-világbajnokságot. Szűcs András arról is írt, hogy jövőre Hári Jánosnak miért nem árt óvatosnak lennie...

Kasza Róbert úgy érzi, még van két dobása. Világbajnok öttusázónk Lipiczky Ágnesnek Rio de Janeiróban beszélt arról, hogy a budapesti világbajnokságon és a tokiói olimpián milyen tervekkel áll rajthoz..

És ha hétfő, akkor Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik