Diósgyőr: Gallardo egy hét múlva dönti el, hosszabbít-e

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.14. 08:16
Francisco Gallardo, a Diósgyőr spanyol légiósa a napokban otthon, Sevillában pihen családja körében. A 33 esztendős spanyol légiós szerződése június 30-án lejár, és egyelőre nem döntött a jövőjéről.

„Nem tagadom, nagyon megkedveltem Magyarországot – mondta Francisco Gallardo, akivel számolna Tomiszlav Szivics vezetőedző a következő idényben. – Amikor a szurkolók az utolsó bajnoki után kórusban énekelték a nevemet, igencsak elérzékenyültem. Diósgyőr fontos állomás az életemben, az pedig, hogy Tomiszlav Szivics a bajnokság befejeztével maradásra próbált bírni, alaposan elgondolkodtatott. Vázoltam neki, csak akkor maradok, ha megígéri, a csapat az idén mindenképpen a dobogóért küzd. S persze kérdés, mennyire ragaszkodnak hozzám a klubnál.”számolna Tomiszlav Szivics vezetőedző a következő idényben. – Amikor a szurkolók az utolsó bajnoki után kórusban énekelték a nevemet, igencsak elérzékenyültem. Diósgyőr fontos állomás az életemben, az pedig, hogy Tomiszlav Szivics a bajnokság befejeztével maradásra próbált bírni, alaposan elgondolkodtatott. Vázoltam neki, csak akkor maradok, ha megígéri, a csapat az idén mindenképpen a dobogóért küzd. S persze kérdés, mennyire ragaszkodnak hozzám a klubnál.”

A spanyol légiós nem tagadta, több ajánlata is van, más NB I-es csapatok és spanyol alacsonyabb osztályú együttesek is szívesen vinnék.

„A családdal abban maradtunk, egy hetet várok, csak azután döntök. Szóval fontos napok állnak előttem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik