Derbi és el Clásico; Szabó Szebasztián: Tudom, mennyi a világcsúcs...

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.10.23. 22:26
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

A BL-hét után a saját bajnokságukban folytatják a csapatok. A Ferencváros például az Újpest ellen a Groupamában, keddi ellenfele, a Barcelona pedig a Real Madrid ellen a Camp Nouban vív vérre menő rangadót. Tokmac Nguenék és Lionel Messiék szombati csúcsmeccséről és az OTP Bank Liga további összecsapásairól négy oldalon.
A BL-hét után a saját bajnokságukban folytatják a csapatok.
A Ferencváros például az Újpest ellen a Groupamában, keddi ellenfele, a Barcelona pedig a Real Madrid ellen a Camp Nouban vív vérre menő rangadót. Tokmac Nguenék és Lionel Messiék szombati csúcsmeccséről és az OTP Bank Liga további összecsapásairól négy oldalon.

Szabó Szebasztián az ISL-sorozatban megőrizné a nyitányon mutatott káprázatos formát. Sprinterünk nem is rejti véka alá, hogy tudja, mennyit érnek a most úszott idők, és azt sem, hogy pontosan tisztában van a világrekordokkal is...

És ha szombat, akkor 12 oldalon Képes Sport is a Nemzeti Sportban. Az olimpiai bajnok dzsúdóssal, Kovács Antallal, Michael Schumacher és Lewis Hamilton nagy összehasonlító infografikájával, a 80 éves Pelével, a Bajnokok reggelijében főző kick-boxos Busa Gabriellával és a Bayern-sorozat legújabb epizódjával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik