Debrecen: Novakovics szerződtetése után három kapus távozott a Lokitól

Vágólapra másolva!
2011.01.18. 19:58
Mint ismeretes, a Debrecen labdarúgócsapata szerződtette a szerb Nenad Novakovicsot, így a csapatnál próbajátékon szereplő három kapustól elköszönt a klub.

Név szerint Jean-Francois Kornetzky, Bojan Pavlovics és a Bayern Münchenben nevelkedett Wolfgang Schober is távozott ma a DVSC-től, bár utóbbi visszatérhet a csapathoz, amennyiben a Loki kapusai közül valaki eligazol a téli átigazolási időszakban

Erdélyi Miklós, a klub kapusedzője a dehir.hu-nak adott interjújában az új szerzeményről, Novakovicsról nyilatkozott elismerően.

„Novakovics 140 első osztályú meccsen védett Szerbiában, Olaszországban és Dániában – kezdte mondandóját Erdélyi. – Igyekeztünk keresni egy nem túl fiatal és nem túl idős kapust, akire hosszabb távon is számíthatunk, és ő pont ilyen. Egyébként a múlt hét elején jött Debrecenbe, két napig figyeltük a teljesítményét, majd hazautazott. Csütörtökön azonban már vissza is tért a Lokihoz, s szombaton játszott az edzőmeccsen. Elégedettek vagyunk az adottságaival, jól használja a lábait és jó a ladbafogása."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik