Debrecen: Luis Ramos távozik, Franciaországba kerülhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.03. 13:33
Luis Ramos, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva labdarúgócsapatának középpályása Twitterén bejelentette: a nyáron elhagyja a debreceni csapatot. A játékos legutóbbi interjújában már azt is elmondta, hogy várhatóan Franciaországba folytatja.

„Az MTK elleni bajnoki lett volna az utolsó mérkőzésem Debrecenben, de egy kisebb sérülés miatt sajnos nem tudtam pályára lépni. További sok sikert kívánok a csapatnak” – írta Twitterén a hondurasi játékos.

Ramos 2007-ben szerződött Magyarországra a Nyíregyházához, majd két szezont követően a DVSC igazolta át. A játékos legutóbbi nyilatkozatában elmondta: itt már mindent elért, ezért most külföldön próbálna szerencsét.

„Elég időt töltöttem Magyarországon, amit lehetett, elértem, ezért most újabb kihívásokra van szükségem. Vannak ajánlataim több országból is, de a legvalószínűbb az, hogy Franciaországban folytatom” – mondta Ramos az ABC Radiónak.

A klub tájékoztatása szerint a hondurasi középpályás a jelenlegi fizetésének háromszorosát kérte, ezt azonaban a DSVC nem tudta teljesíteni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik