Debrecen: két próbajátékos is gólt szerzett az Arad ellen

Vágólapra másolva!
2010.12.10. 15:52
A DVSC-TEVA labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 4–0-ra győzött a román másodosztályú UTA Arad ellen. A találkozón a debreceniek két próbajátékosa is gólt szerzett.

A DVSC-TEVA edzőmeccsen a román másodosztályban szereplő UTA Aradot fogadta. A találkozón a debrecenieknél azok a futballisták léptek pályára, akik jövő csütörtökön nagy valószínűséggel a Sampdoria elleni is szerepelnek majd, illetve csereként bizonyíthattak a próbajátékosok is.

A csapathoz tegnap érkező szerb Vladimir Djilasz szinte az első labdaérintéséből gólt szerzett, de betalált a német-török Güngör Kaya is. A dvsc.hu beszámolója szerint a szurkolók elismerően beszéltek a montenegrói védekező középpályásról, Uros Delicsról, aki a többi tesztelésen lévő labdarúgóhoz hasonlóan a második félidőben állt be.

A találkozón egyébként Yannick szerzett vezetést a DVSC-nek, majd a szünet előtt Szakály Péter növelte az előnyt. A DVSC 5–0-ra is nyerhetett volna, de Adamo Coulibaly kihagyta a Dombi Tibor által kiharcolt büntetőt.

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVSC-TEVA–UTA Arad (romániai) 4–0 (2–0)
Debrecen, 50 néző. Vezette: Veizer.
DVSC: Malinauskas (Toppel) – Bernáth (Nagy Z.), Simac, Mijadinoszki, Laczkó – Kiss Z. (Bódi), Varga J. (Delics), Szakály P. (Dombi), Czvitkovics – Kabát (Coulibaly, Djilasz), Yannick (Kaya)
G: Yannick (13.), Szakály (45.), Djilasz (78.), Kaya (83.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik