Debrecen: Herczeg András cáfolja, hogy döntött volna a távozásról

Vágólapra másolva!
2010.12.18. 15:56
Herczeg András, a labdarúgó NB I legutóbbi kiírását megnyerő Debrecen klubmenedzsere a Dehir.hu-nak cáfolta azokat a lapinformációkat, amelyek szerint már eldöntötte: feláll a DVSC-TEVA kispadjáról.

„Semmilyen alapja sincs azoknak a híreknek, miszerint már biztos, hogy felállok a DVSC-TEVA kispadjáról. Hétfőig biztos nem lesz döntés, de annyit elmondhatok, hogy már a következő napokban is leülök tárgyalni Szima Gábor klubelnökkel a folytatás ügyében” – nyilatkozta Herczeg András a debreceni portálnak, reagálva a Magyar Hírlap szombati számában megjelentekre.

Az MH többek között azt írta: „Biztos forrásból tudjuk, a mester már döntött, elegánsan távozik, mint egy herceg.”

Mint ismert, a DVSC trénereinek december 31-ig van érvényes szerződésük a klubbal, és a Herczeg András távozásáról szóló hírek akkor röppentek fel először, amikor a városi közgyűlés az ősszel őt bízta meg a Debreceni Labdarúgó Akadémia irányításával.

Az újságban megjelent információkat Bartha Csaba sportigazgató is cáfolta, és kérdésre válaszolva kijelentette: december 20-án, hétfőn valóban összeül az igazgatótanács, de korántsem biztos, hogy döntés is születik az ügyben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik