Csehország: mesterhármassal nyert a Fradi BL-ellenfele

Vágólapra másolva!
2021.07.30. 21:58
null
Ondrej Kolárnak, a Slavia kapusának nagy hibája és nagy védése is volt a pénteki meccsen (Fotó: Getty Images)
Második mérkőzését is megnyerte a Slavia Praha a cseh labdarúgó-bajnokság 2021–2022-es kiírásában: az FTC BL-selejtezőbeli ellenfele 3–1-re győzött a Teplice vendégeként péntek este.

A prágaiak mindhárom gólját egyik nyári igazolásuk, a szlovák Ivan Schranz szerezte. Az egy gólt fejelő, kettőt lövő Schranz mellett a libériai Oscar Dorley volt a meccs másik kulcsembere a maga két gólpasszával.

A prágaiaknak jócskán voltak kihagyott helyzeteik, de az ellenfél is el-eljutott a kapujukhoz – a kapott gólnál a cselezgetésbe bonyolódó Ondrej Kolár kapus óriásit hibázott, viszont a második félidőben volt egy hatalmas védése.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

A legutóbbi három cseh bajnokságot megnyerő Slavia – amely egy héttel ezelőtt az 1. bajnoki fordulóban a Zlín vendégeként nyert 1–0-ra – immár 48 mérkőzés óta őrzi veretlenségét a cseh élvonalban.

Az FTC és a Slavia az első mérkőzést augusztus 4-én vívja a Groupama Arénában (kezdés: 20 óra, játékvezető: a spanyol Jesús Gil Manzano), míg a visszavágót augusztus 10-én 19 órakor kezdik a prágai Eden Arénában (vezeti a német Tobias Stieler).

CSEH FORTUNA LIGA
TEPLICE–SLAVIA PRAHA 1–3
Teplice, 7745
néző
SK SLAVIA PRAHA: Kolár – Bah (Sima, 76.), Kacaraba, Zima, Oscar – Traoré (Holes, 63.) – Schranz, Stanciu (Tecl, 83.), Sevcík, Plavsics (Masopust, 62.) – Musa (Olayinka, 63.). Vezetőedző: Jindrich Trpisovsky
Gólszerző: Cerny (43.), ill. Schranz (22., 45., 81.)
Forrás: slavia.cz

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik