CFR: a Fradinál is kiköthet a távozott angolai válogatott

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2013.04.26. 14:25
Tegnap már beszámoltunk arról, hogy a nyáron egycsapatnyi játékos távozhat a kolozsvári CFR-től. Az angolai válogatott középpályás, Dominique Kivuvu már korábban elhagyta a csapatot, a Nemzeti Sport Online romániai forrásokból úgy értesült, a futballista nyáron még a Ferencvárosnál is feltűnhet...

Mióta a Ferencváros labdarúgócsapata márciusban bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött a kolozsvári CFR-rel, amelynek keretében futballisták is érkezhetnek az erdélyi klubtól a zöld-fehérekhez, sokan találgatják, kik jöhetnek. A találgatásokat az is megerősíti, hogy – tegnapi hírünk szerint – egycsapatnyi futballista távozhat nyáron a szezonban eddig várakozáson alul szereplő, a román élvonalban jelenleg csak nyolcadik helyen álló Kolozsvártól.a Ferencváros labdarúgócsapata márciusban bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötött a kolozsvári CFR-rel, amelynek keretében futballisták is érkezhetnek az erdélyi klubtól a zöld-fehérekhez, sokan találgatják, kik jöhetnek. A találgatásokat az is megerősíti, hogy – tegnapi hírünk szerint – egycsapatnyi futballista távozhat nyáron a szezonban eddig várakozáson alul szereplő, a román élvonalban jelenleg csak nyolcadik helyen álló Kolozsvártól.

Az Amszterdamban született, de angolai válogatott védekező középpályás, a 25 éves Dominique Kivuvu már korábban távozott a csapattól, miután bajnokin ebben a szezonban egyszer sem kapott lehetőséget. Az ő személye azért érdekes, mert román sajtóértesülések szerint van esély arra, hogy a tízszeres válogatott, korábban évekig Hollandiában futballozó – 2006 és 2010 között a NEC játékosa volt, a ferencvárosi Mark Ottennel is egy csapatban játszott – játékos Magyarországon folytatja pályafutását.

A hírt erősítheti, hogy a korábban a holland U20-as válogatottban is szereplő labdarúgót ugyanaz a holland menedzseriroda, a Sports Entertainment Group képviseli, amely korábban már több játékost – Leonardót, Muhamed Besicet, Julian Jennert, Mark Ottent, Quenten Martinust – is az Üllői útra közvetített Ricardo Moniz vezetőedző mellett.

Kivuvu 2010-ben szerződött Kolozsvárra, de a második szezonjában már kevés lehetőséget kapott, tavaly kölcsön is adták a svéd Mjällbynek. A román élvonalban 25 meccsen lépett pályára, egy gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik