Bp. Honvéd: Miccoli távolodóban, karszalagban lőtt gólt - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.07. 08:44
Gólt szerzett a harmadosztályú Lecce keddi bajnokiján, ráadásul a csapatkapitányi karszalagot is viselhette Fabrizio Miccoli, akit a Bp. Honvéd labdarúgócsapatával hoztak hírbe, mint lehetséges téli erősítés. A támadó kispesti szerződtetésére azonban így egyre kevesebb az esély.

Miccoli azért akart távozni a klubtól, mert nem jött ki Franco Lerda vezetőedzővel, akivel azonban szerződést bontott a Lecce. A helyére érkező Dino Pagliari bízik a 35 éves, korábban többek között a Juventusban, a Fiorentinában és a Palermóban is játszó, Serie A-s rutinnal bíró támadóban.

A Lecce amúgy otthon 3–3-ra végzett a hozzá hasonlóan szintén a középmezőnyhöz sorolható Vigor Lameziával. A 78. percig a pályán lévő Miccoli 38. percben szerzett találata a hazaiak egyenlítését jelentette (1–1). A vendégek a 88. percben mentettek pontot.

Miccoli gólja

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Bobál Dávid (Soproni VSE), Botka Endre (Kecskemét), Csábi Mihály (Soproni VSE), Czuczi Márton (Békéscsaba), Daru Bence (Siófok), Lőrinczy Attila (Békéscsaba)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Alessandro Del Piero (olasz, szabadon igazolható, legutóbb Delhi Dynamos – India), Fabrizio Miccoli (olasz, Lecce – Olaszország), Sergio Tamayo (spanyol, MTK)
Távozók: Thomas Iyock Job (kameruni, szabadon igazolható), Andrea Mancini (olasz, Haladás?, szabadon igazolható), Cristian Portilla (spanyol, szabadon igazolható), Anatolis-Alexis Sundas (román-görög, Fidelis Andria – Olaszország), Kandia Traoré (elefántcsontparti, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Távozhatnak: Raffaele Alcibiade (olasz, érdeklődnek iránta: Haladás), Hidi Patrik (érdeklődnek iránta: DVTK)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik