Bozsik-program: 900 gyermek a tanévnyitón Telkiben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.25. 13:06
A hétvégén hűvös, szeles idő ellenére remek hangulatban telt az OTP Bank Bozsik-program tanévindító fesztiválja, amelyen 900 gyermek vett részt Telkiben – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja, az mlsz.hu.

Szombaton napos időben kezdődött meg az idei bozsikos tanévindító, de a jó kedvet a délelőtt Telki fölé érkező felhők és a szeles időjárás sem rontották el, 900 gyermek futballozhatott önfeledten az MLSZ edzőközpontjában. A legkisebbek Grassroots-fesztiválon vettek részt, ahol még nem az eredmény volt a fontos, a nagyobbak viszont tornarendszerben, nagy küzdelemben döntötték el egymás között, ki a legjobb.

A tanévindítóra Telkibe látogatott a honi futballtársadalom több jól ismert alakja is, így például Dunai Antal olimpiai bajnok labdarúgó, vagy két korábbi szövetségi kapitány, Gellei Imre és a program névadójának, a legendás Bozsik Józsefnek a fia, Bozsik Péter is.

Az egész napos program keretében, a megyék javaslata alapján, kitüntetésben részesültek az OTP Bank Bozsik-program elmúlt idényében kiemelkedő munkát végző szakemberek, a nap végén pedig a gyerekek vették át a kiérdemelt díjakat, elismeréseket.

A részletes eredményeket itt olvashatja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik