Sz. M. 2019.09.13 23:18 Frissítve: 2019.09.14 00:11

Böde újra a Fradi ellen; rajtol a férfi kézilabda BL

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

 

Az elmúlt hét évet a Ferencvárosnál töltő Böde Dániel legutóbb 2012. május 26-án lépett pályára – akkor is paksiként – a fővárosi zöld-fehérekkel szemben, így a szombat esti Paks–Ferencváros összecsapás minden bizonnyal neki is különleges lesz, pláne, ha éppen korábbi csapata ellen szerezné meg idénybeli első bajnoki gólját. Az NB I 6. fordulójának legérdekesebbnek ígérkező találkozója mellett természetesen a további öt összecsapás minden fontos információját összeszedtük.

Remekül erősített a nyáron a Veszprém és a Szeged férfi kézilabdacsapata, így újabb lépést tettek afelé, hogy jövőre mind a ketten a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében szerepeljenek. A sorozatot egész oldalas összeállítással indítjuk útjára.

A család kifejezett kérése ellenére a Le Parisien napok óta ellenőrizhetetlen és félrevezető híreszteléseket közöl a Formula–1 hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher állapotáról, táptalajt biztosítva a szenzációhajhász szalagcímeknek. A párizsi pletykákat Zsoldos Barna foglalta össze.

A teniszválogatottba visszatérő Fucsovics Márton bizakodva várja az ukránok elleni hazai mérkőzést, a pénteki sorsolás után határozottan kijelentette: mi vagyunk az esélyesek az ukránok elleni hazai Davis-kupa-mérkőzésen.

Új szelek fújnak. Sok mindenben igen, de abban nincs változás, hogy szabadfogásban a szombaton rajtoló birkózó-világbajnokságon is Ligeti Dánieltől és Veréb Istvántól várhatunk jó szereplést, és két orosz honosítottnak is szurkolhatunk. Kohán Gergely írása.

Szombat lévén az egész hétvégére remek olvasnivalót kínáló Hosszabbítás-mellékletünkkel jelentkezünk. Gyurta Dániel új életformáról, új feladatokról, mellúszásról, Széles Sándorról, Nagy Józsefről, a hazai és külföldi úszósportról; Soproni legendák, Orbay László, Tvordy György és Bakonyi Gábor a SMAFC férfi kosarasainak 50 évvel ezelőtti kupasikeréről; A Formula–1 1979-es világbajnoka, Jody Scheckter Enzo Ferrariról és a Hungaroring körüli erdőkbe kitelepülő örömlányokról.

2019.09.16 16:16:46

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A forduló kritikája Újpestről és Paksról, lendült az ököl Kisvárdán, üres volt a kapu, de kimaradt a helyzet Felcsúton.

2019.09.13 20:32:41

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

Czibor Zoltán és Kocsis Sándor zseniálisan játszott az angolok elleni, 7:1-re megnyert meccsen, pedig előző este „megalázták” őket.

2019.09.15 21:59:56

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Hogy mi történhetett edző és játékos között, rejtély…