Böde: Az előző évnél csak jobb jöhet; A Balatoni Cápa hazatér

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.07.30. 22:49
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Böde Dániel szerint az előző évnél csak jobb jöhet. A Paks ikonja eleve kevés gólt szerzett, a hajrában meg is sérült, ráadásul csapata is épphogy csak bent maradt az élvonalban. De Pietsch Tibor az alapozás kellős közepén azt is megtudta a válogatott centertől, hogy miként vélekedik csatártársáról, és hogy miért ér ugyanannyit a kínkeservesen megmentett NB I-es tagság, mint a Fradival nyert aranyak vagy a Pakssal elért ezüst.
Böde Dániel szerint az előző évnél csak jobb jöhet.
A Paks ikonja eleve kevés gólt szerzett, a hajrában meg is sérült, ráadásul csapata is épphogy csak bent maradt az élvonalban. De Pietsch Tibor az alapozás kellős közepén azt is megtudta a válogatott centertől, hogy miként vélekedik csatártársáról, és hogy miért ér ugyanannyit a kínkeservesen megmentett NB I-es tagság, mint a Fradival nyert aranyak vagy a Pakssal elért ezüst.

A hétvégén elrajtol az NB II-es idény. Labdarúgásunk második vonala izgalmasnak ígérkező év előtt áll, felvezető sorozatunk ötödik részében a Csákvár, Vasas, Kaposvár, Debreceni VSC négyest mutatjuk be, és kiderülnek a televíziós közvetítésekkel kapcsolatos titkok is.

A szurkolás helyett egyelőre be kell érnünk a várakozással: egy évet csúszott a tokiói olimpia. Éremesélyeseinket bemutató sorozatunkban Pircs Anikó ezúttal a sportlövőket veszi górcső alá – akiknek jóvoltából egy év múlva igencsak szép napjaink lehetnek.

A Balatoni Cápa hazatér kedvenc tavába. Nyílt vízi úszóvilágbajnokunk, Rasovszky Kristóf a vártnál gyengébben sikerült hétvégi medencés versenyzés után a szombati Balaton-átúszástól csúcsjavítást remél. Kovács Erika interjúja.

Ha pedig péntek, akkor Sportkrém-melléklet 8 oldalon. A sebészként is helytálló egykori evezős-világbajnokkal, dr. Haller Ákossal és a televíziók heti sportműsorával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik