Jótékonyság: beteg gyermekekért fut a PMFC

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.24. 14:29
Július 27-én, a 2013–2014-es bajnoki szezon első meccsén a PMFC-Matias futballcsapata jótékony céllal, a Bátor Tábor Alapítványért lép pályára. Összesen 100 km-t fognak lefutni ezen a meccsen, ezúttal nem csak azért, hogy a labdát minél gyakrabban az ellenfél hálójába juttassák, hanem azért is, hogy ezzel súlyos beteg gyerekek gyógyulását segítsék.

A csapat jótékony céljainak megvalósításában bárki segíthet, a meccsen lefutott kilométerek jelképes örökbefogadásával. Támogassa Ön is a PMFC-Matias csapatának kezdeményezését!

Látogasson el adománygyűjtő honlapjukra a www.elmenykulonitmeny.hu/pmfc.futball oldalra, és segítse a súlyos beteg gyerekek élményekkel teli gyógyulását!

A Bátor Tábor Alapítvány tizenkét éve foglalkozik daganatos és krónikus beteg gyerekek ingyenes élményterápiás táboroztatásával. Évente 750 súlyos beteg gyereknek – köztük pécsieknek is – biztosít sikerélményekben és megerősítésben gazdag vidám programokat. Olyan kalandokat, amiktől a gyerekek új erőre kapnak, erősödik az önbizalmuk és a gyógyulásukba vetett hitük. Márpedig a gyógyszerek mellett ezekre is nagyon nagy szükség van a felépüléshez. Ahogy egy táborozó mondta: „Az orvosok az életemet, a Bátor Tábor az életkedvemet adták vissza."

A legmagasabb támogatást felajánlók között a csapat által felajánlott két dedikált futballmez és egy dedikált futballabda kerül kisorsolásra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik