Békéscsaba: Eccleston engedélyeit sürgetik, remélik, játszhat az FTC ellen

Vágólapra másolva!
2016.02.12. 09:32
A papírmunka javában zajlik... Nathan Eccleston, a Békéscsaba télen szerződtetett csatára a csütörtöki napot a bevándorlási hivatalban töltötte, miközben a klub vezetői a Magyar Labdarúgó-szövetségben jártak a részletek megbeszélése, az engedélyek leadása végett.

„A szakmai stáb mindenképpen szeretné, ha már szombaton, a Ferencváros ellen pályára lépne a játékos, ezért sietnünk kell – mondta Oláh Imre, a békéscsabaiak technikai igazgatója. – Regisztrációs kártyát kell kapnia, péntek reggel még sportorvosi vizsgálat vár rá, és Angliából a versenyengedélyének is meg kell érkeznie. A szerződését csütörtökön leadtuk a szövetségben, ha minden jól alakul, péntekre minden rendeződik.”Oláh Imre, a békéscsabaiak technikai igazgatója. – Regisztrációs kártyát kell kapnia, péntek reggel még sportorvosi vizsgálat vár rá, és Angliából a versenyengedélyének is meg kell érkeznie. A szerződését csütörtökön leadtuk a szövetségben, ha minden jól alakul, péntekre minden rendeződik.”

A jelek szerint Nathan Eccleston a szombaton 15.30-kor kezdődő hazai bajnokin, a Ferencváros ellen mutatkozhat be az NB I-ben, azt azonban nem tudni, hogy Zoran Szpisljak vezetőedző kezdőként vagy csereként számítana-e rá. Hír még a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy a találkozó kiemelt biztonsági fokozatú besorolást kapott, ezért szombaton fokozott rendőri jelenlét és útlezárások várhatók a stadion környékén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik