Békéscsaba: az összes légióst elengedik, magyarokkal folytatják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.18. 14:46
Zoran Szpisljak, a Békéscsaba szakvezetője a klub hivatalos honlapjának elmondta, a következő idényben az NB II-be kiesett Előre csak magyar labdarúgókra épít.

„A játékosok jelen pillanatban szabadságon vannak és papíron június 30-ig mindenkit szerződés köt Békéscsabára. Természetesen vannak, akikkel már akkor elkezdtük a tárgyalásokat a folytatásról, mielőtt elmentek szabadságra. Ami biztos, hogy a légiósokra a következő szezontól nem számítunk, a klub saját nevelésű és csak magyar futballistákra építi majd a csapatot. Június elején térnek vissza a keret tagjai, és akkor lesznek konkrét nevek, hogy ki az, aki távozik, és ki az, aki marad. Az már egészen biztos, hogy átalakul szinte az egész együttes és a szakmai stábban is lesznek személyi változások” – nyilatkozta Szpisljak a Békéscsaba hivatalos honlapjának.Szpisljak a Békéscsaba hivatalos honlapjának.

Az előző idényben a békéscsabai légióskontingenst Ezequiel Calvente, Szlavko Damjanovics, Lubos Ilizi, Matús Paukner, Thomas Piermayr és Bratiszlav Punosevac alkotta. Fábio Guaru, Vukasin Polekszics és Svedyuk Alex Pál magyar állampolgársággal is rendelkezik, tehát ők nem számítanak légiósnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik