Balmazújváros: „Feczkóval kellene továbbmenni az úton”

Vágólapra másolva!
2017.06.07. 11:15
Rendkívül boldog napokat él mostanában Balmazújváros, hiszen a labdarúgócsapat feljutott az NB I-be. Egyvalami azonban árnyékot vet az örömre: könnyen lehet, hogy a sikeredző Feczkó Tamás távozik a kispadról. A klubelnök Tiba István a haon.hu-n megjelent interjúban elmondta, nagyon szeretné, ha a szakember folytatná a megkezdett munkát.


Feljutás? Vezetőedzői munka az élvonalban? Nem biztos, hogy Feczkó Tamással folytatódik a balmazi sikersztori, ahogy azt a Nemzeti Sport Online is jelezte korábban.
Feljutás? Vezetőedzői munka az élvonalban? Nem biztos, hogy Feczkó Tamással folytatódik a balmazi sikersztori, ahogy azt a Nemzeti Sport Online is jelezte korábban.

„Engem is meglepett, hogy az újságokból kellett értesülnöm erről a fordulatról – árulta el Tiba István klubelnök a haon.hu-nak. – Annál is inkább váratlanul ért, mert a feljutás esetére már megbeszéltük, kiket szeretne esetleg leigazoltatni. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy mással képzeljem a folytatást, hiszen két éve mindent úgy alakítottunk ki a csapatnál és az infrastruktúrában, ahogy ez a szakmai stáb kérte, ajánlotta. Bár most lejár a szerződése, de csak azért két évre kötöttünk vele szerződést, mert úgy gondoltuk, amennyiben nem sikerül a célunkat, az élvonalba jutást elérni, akkor nem állhatunk a karrierje útjába, ha emiatt váltani akar. Miután sikerült, immár NB I-esek vagyunk, most csábítják az NB II-be.”

„Elmondta, az MTK és a Gyirmót hívja (utóbbi klub májusban elvileg szerződést kötött a szlovákiai magyar Molnár Lászlóval – a szerző), még nem döntött. Már maga a távozás gondolata is furcsa számomra, de túltettem rajta magamat, és azt mondtam: mondja meg, mit kér, és meg fogja kapni, mert ennek a csapatnak vele kell továbbmenni a megkezdett úton. Miután elmondtam az ajánlatunkat, jelezte, meghallgatja a többi kérőt is, majd azt követően dönt, és szerdán ad választ. Az NB II vagy NB I kérdésére készültünk, arra nem, mi lesz, ha nem Feczkó Tamással folytatjuk.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik