HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.01.20 10:22 Frissítve: 2012.12.04 01:21

Bajzát: segíteni tudok az élvonalban maradásban!

Hétfő este megérkezett Miskolcra, kedden pedig már a DVTK-val edzett Bajzát Péter. A Győri ETO FC által fél évre kölcsönadott támadó szerdán várhatóan aláírja a szerződését, és ha rajta múlik, a bennmaradás kiharcolása után is a diósgyőrieket erősíti.

HIRDETÉS
Bajzát Győrben, ha lehetőséget kapott, nem maradt adós a gólokkal. A DVTK-t benntartaná tavasszal (Fotó: M. Németh Péter, archív)

Bajzát Győrben, ha lehetőséget kapott, nem maradt adós a gólokkal. A DVTK-t benntartaná a tavasszal

(Fotó: M. Németh Péter, archív)

„A hétfő éjszakát Zámbó Bencével és Zoran Supiccsal már egy miskolci hotelben töltöttem, a kedd délelőtti gyakorlás előtt bemutattak bennünket a játékosoknak, aztán már mentünk is edzeni. Konditeremben kezdtünk, azt követően a műfüvön előkerült a labda is, szóval minden úgy zajlott, ahogyan ilyenkor szokott. A győri játékostársaimtól nem volt időm elköszönni, hiszen amikor a stadionban jártam, nem volt edzésük" – mondta a Nemzeti Sportnak Bajzát Péter, aki azért hamarosan találkozhat ETO-s társaival.

„Ha előbb nem, a tavaszi idény negyedik fordulójában úgyis találkozunk itt, a DVTK pályáján. Azt ne is kérdezze, hány gólt szeretnék a tavasszal szerezni: a gólokat sohasem tervezem, de reményeim szerint segíteni tudom a Diósgyőrt az élvonalban maradásban."

Az őszt címvédő gólkirályként gyakorlatilag játéklehetőség nélkül záró Bajzát a 2008–2009-es szezonban kétszer is duplázott a DVTK ellen, ráadásul a diósgyőri 3–2-es találkozón a 87. percben, lesgyanús helyzetből szerezte meg a három pontot eldöntő találatot, majd ujját a szája elé emelve csendre intette a hazai szimpatizánsokat. Kézenfekvő a kérdés: ilyen előzmény után milyen szurkolói fogadtatásra számít?

„Bármelyik magyar csapathoz igazolok, drukkerei között sokan vannak, akik nem szimpatizálnak velem – felelte őszintén Bajzát Péter. – Úgy vélem, ha Diósgyőrben a nézők látják, hogy mindent megteszek a csapatért, elfogadnak, és nem a múlttal foglalkoznak. Szerdán várhatóan aláírjuk a szerződést, és bár kétezer-tizenegyig az ETO alkalmazottja vagyok, volna kedvem hozzá, hogy jól sikerült tavasz után a következő szezonban is a DVTK-ban futballozzak."

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.19 23:53:59

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Egyetlen szakember képviseli Magyarországon az állandóságot.

2018.09.19 08:01:52

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Alig két hónapja vagyok itt, de a véleményem teljes mértékben megváltozott.”

2018.09.17 20:27:12

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

„A mozgása még nem tökéletes, de már felkel az ágyból, igaz, némi segítséggel.”

2018.09.17 13:55:09

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A csatár reagált edzője kritikájára – a forduló mérlegelése; trükkje; felismerése; csetepatéja.

2018.09.15 23:36:15

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Aztán kezdtek esetlegessé válni a szándékok a pályán.

HIRDETÉS
HIRDETÉS