Átigazolás: Teplicében a túl agresszív, volt debreceni játékos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.18. 09:14
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a DVSC-Teva korábbi légiósa, Luis Ramos a több játéklehetőség reményében távozott a francia másodosztályú Chateauroux-től. A hondurasi válogatott középpályás a cseh élvonalban 3. helyen álló Teplicéhez szerződött.

Az FK Teplice hivatalos honlapján jelentette be a 28 éves hondurasi válogatott, Luis Ramos szerződtetését. A védekező középpályás már nyilatkozott is az fkteplice.cz-nek.

„Nagyon jól érzem magam a klubnál, és boldog vagyok, hogy itt lehetek. Ez jó lehetőség arra, hogy megmutassam, mit tudok. Az a típus vagyok, aki mindig a maximumra törekszik, igazi harcos vagyok, néha talán túl agresszív is, de ez is csak azért van, mert mindig győzni szeretnék” – nyilatkozta Ramos, aki az agresszív jelzővel akár az FC Bruges elleni, 2012-es El-meccsre is utalhatott, amikor a Debrecen játékosaként már a 45. percben kiállították egy rossz ütemű belépő után (mindez 0–0-nál történt, az emberhátrányban futballozó DVSC végül 3–0-ra kikapott).

Ramos 2009-től szerepelt Magyarországon, játszott Nyíregyházán, Debrecenben és Kecskeméten is, mielőtt tavaly nyáron Franciaországba igazolt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik