Átigazolás: 4 milliós árról és újabb neves kérőkről írnak Laidouni kapcsán

Vágólapra másolva!
2022.12.09. 12:45
null
A footmarseille.com a Wolfsburgot és a Celticet is az érdeklődők közé sorolja
A francia sajtó folytatta a vb-n a tunéziai válogatott egyik legjobbjának bizonyuló, ferencvárosi Aissa Laidouni lehetséges átigazolási történetét: újabb kérők és a középpályás feltételezett ára is megjelent.

 

 

A napokban már beszámoltunk róla, a francia sajtóban futótűzként terjedt a héten a hír, hogy a Marseille szerződtetné a Ferencváros labdarúgócsapatától Aissa Laidounit, aki nyáron ingyen igazolható lesz, mert lejár a szerződése. Azt követően azonban, hogy a Nemzeti Sport Online-on megírtuk, a 25 éves játékos szerződésében szerepel egy hosszabbítási opció, amit januártól életbe léptet az FTC, már Franciaországban is módosított a média.

Pénteki cikkében már a footmarseille.com és a footmercato.net is azt írja, a középpályás négymillió euróért szerződtethető – ezt az összeget feltehetően abból következtették, hogy a Transfermarkt ennyire becsüli a piaci értékét.

Mindkét portál konkrét csapatneveket is ír: Németországból az egyszeres bajnok Wolfsburgot, Skóciából az 52-szeres bajnok Celticet sorolják a kérők közé. Miközben a tunéziai sajtó a napokban a Hertha BSC érdeklődéséről számolt be. A footmercato.net pedig még hozzáteszi, hogy a télen a török Besiktas, Franciaországból pedig a Montpellier érdeklődéséről lehetett hallani.

A Nemzeti Sport úgy tudja, konkrét ajánlatot még nem kapott Laidouniért a Ferencváros a világbajnokság alatt. Az ügy most ott tart, hogy a vb-n mutatott jó teljesítmény hatására több klub is informálódik különböző forrásokból a játékosról, céljairól, a ferencvárosi szerződéséről, majd az információk kiértékelése után érkezhetnek meg az első hivatalos ajánlatok az Üllői útra. Információink szerint a Marseille valóban élénken érdeklődik, de más francia klubtól is érkezhet hivatalos megkeresés és egyéb topligából is jöhet ajánlat. Már csak azért is, mert Laidounit az angliai székhelyű World In Motion ügynökség képviseli, melynek az angol Premier League-ben is és más európai topbajnokságban is futballoznak ügyfeleik, vannak kapcsolataik.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérhet: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Radnóti Dániel István
Kiszemeltek: Myenty Abena (suriname-i, Slovan Bratislava – Szlovákia), Didier Lamkel Zé (kameruni, Kortrijk – Belgium), Reynaldo (brazil, Goiás – Brazília), Cso Ku Szung (dél-koreai, Csonbuk Motors – Dél-Korea)
Távozók: Csontos Dominik (soroksári kölcsön után Mezőkövesd – szabadon igazolhatóként), Rasmus Thelander (dán, Aalborg BK – Dánia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Aissa Laidouni (Marseille – Franciaország, Hertha, Wolfsburg – Németország, Celtic – Skócia), Franck Boli (elefántcsontparti, Gaziantep FK – Törökország)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik