HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.02.12 14:38 Frissítve: 2015.03.11 02:39

André Schembri: Igazi csapatjátékos vagyok

Sajtótájékoztató keretében ma bemutatták a Ferencváros labdarúgócsapatának két új szerzeményét, Tommy Dohertyt és André Schembrit. Ezt követően Craig Short vezetőedző beszélt arról, mennyire fontos, hogy rutinos futballistákkal erősödtek.

HIRDETÉS
Az új szerzemények
Az új szerzemények (Fotó: 100%Fradi)

A Fradi ma bemutatta két új szerzeményét, Tommy Dohertyt és André Schembrit. Mindketten örömmel igazoltak a Ferencvároshoz, amelyben bizonyítani szeretnének.

„Igazi csapatjátékosnak tartom magam, ha kell, a kapuba is beállok. Nem elsődlegesen a gólszerzés a célom" – mondta munkatársunknak a sajtótájékoztató után a klubhoz fél évre aláíró Schembri.

A támadó középpályás emlékezett arra, hogy a Máltán hatalmas ünneplés volt, amikor legyőzték a magyar válogatottat, mivel megfogalmazása szerint „elég ritkán" nyer meccset a szigetország nemzeti együttese.

Schembri mellett ma Tommy Dohertyt is bemutatták a „nagyérdeműnek". Korábban erre azért nem volt lehetőség, mert a kilencszeres északír válogatott futballista Máltán edzőtáborozott a csapattal.

Craig Short vezetőedző is értékelte az FTC téli erősítéseit: elégedett az igazolásokkal, mert úgy érezte, hogy nagy szükség van rutinosabb labdarúgókra is.

„A tavasszal túl sok fiatal fordult meg a csapatban, most tapasztaltabb játékosok alkotják majd a keretet. Rutinos futballistákat szerződtettünk, akik már szerepeltek nagy közönség előtt" – értékelt Short.

Berki Krisztián vezérigazgató elsősorban a szurkolói kártyáról beszélt. Elmondta, hogy már négyezren regisztráltak, és az ő adataikat a legnagyobb fokú védelem övezi. A sportvezető továbbra is szeretné, ha a Haladás elleni mérkőzést nem közönség nélkül rendeznék.

Az MLSZ azonban még nem döntött arról, hogy enged-e a Fradi kérésének.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.19 23:53:59

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Egyetlen szakember képviseli Magyarországon az állandóságot.

2018.09.19 08:01:52

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Alig két hónapja vagyok itt, de a véleményem teljes mértékben megváltozott.”

2018.09.17 20:27:12

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

„A mozgása még nem tökéletes, de már felkel az ágyból, igaz, némi segítséggel.”

2018.09.17 13:55:09

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A csatár reagált edzője kritikájára – a forduló mérlegelése; trükkje; felismerése; csetepatéja.

2018.09.15 23:36:15

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Aztán kezdtek esetlegessé válni a szándékok a pályán.

HIRDETÉS
HIRDETÉS