Mezey: Alves máshol jobban kereshetne, nem érti, miért nem mehet

Vágólapra másolva!
2011.02.03. 09:45
null
Úgy néz ki, André Alves (jobbra) a tavasszal is a Vidit segítheti (Fotó: Németh Ferenc)
Első spanyolországi mérkőzésén egy alacsonyabb osztályban szereplő együttes ellen gálázott a Videoton, ám a helyi Cádiz, majd az orosz Lokomotiv Moszkva ellen már nehezebb dolga lesz az NB I listavezetőjének. Nagyon úgy tűnik, a csapat gólfelelőse, André Alves tavasszal is a székesfehérváriakat erősíti.

Vinnék, de úgy néz ki, marad: André Alves, az NB I-es listavezető Videoton első számú csatára iránt volt érdeklődés a téli átigazolási időszakban, szerdán Dél-Koreából keresték meg, de egyelőre a fehérváriak senkinek sem adták el egyik legnagyobb értéküket.

„Szerettem volna eligazolni, ám nem történt tragédia. Tolom tovább a csapat szekerét, sok góllal szeretném bajnoki címhez segíteni a klubot” – mondta röviden a Nemzeti Sport megkeresésére André Alves.

Mezey György vezetőedző már bőbeszédűbb volt.

„Szerdán is érdeklődtek André Alves iránt Dél-Koreából, azonban a klub abba nem mehet bele, hogy kölcsönadja egyik értékét, a vásárló pedig majd nyáron dönti el, él-e a végleges megvásárlás lehetőségével” – nyilatkozta a szakvezető.

„Sokat beszélgetek a futballistával, aki elmondta, soknak találja azt a pénzt, amelyet a Videoton szeretne érte kapni. Ő azt látja, máshol háromszor jobban kereshetne, és nem érti, miért nem mehet… Kérdés, a történteket miként dolgozza fel lelkileg, ugyanis ha olyan állapotba kerül, mint tavaly tavasszal, a csapat szempontjából is jobb lenne, ha már most vált. Egyelőre parádézik az edzőtáborban, ám motivált játékot csak akkor várhatunk tőle a folytatásban, ha sikerül megoldást találni a helyzetére” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik