Akciókra várva – tartani kell a lépést a korral

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.14. 16:25
Tartani kell a lépést a korral – ezt a Magyar Labdarúgó-szövetség is szem előtt tartja.  Az MLSZ az élvonalbeli klubokkal közösen biztosítja és működteti az online belépővásárlást az NB I-es mérkőzésekre, amely egyre népszerűbb a drukkerek körében.

Ez nem is csoda, hiszen nincs sorban állás és idegeskedés a mérkőzések előtt, hazulról meg lehet venni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon a jegyet, s akár odahaza, akár munkahelyen ki lehet nyomtatni. A huszonegyedik században elvárható, hogy kulturáltan belépőhöz lehessen jutni, s ennek sikere van a szurkolók körében – hiszen ki örül, ha mondjuk ki kell villamosoznia Kispestre, onnan pedig hazatérnie a város másik végébe.

Tavasszal a nézők körülbelül tíz százaléka vásárolt a meccsjegy.mlsz.hu felületen jegyet bajnoki összecsapásra, az MLSZ célja, hogy ezt a számot húsz százalékra tornázza fel. Ezért persze a klubok is sokat tehetnek. Nyugat-Európában például akciókkal kötik össze az internetes belépővásárlást, számos klubnál olcsóbban lehet hozzájutni a jegyekhez, ha előre megveszi a néző. Csak remélni tudjuk, hogy idehaza is nyitott fülekre talál az MLSZ kezdeményezése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik