Ajánló: Tőzsér Dániel a felsőtestére is odafigyel

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.07. 09:07
null
Tőzsér Dániel szerint nem mindegy, mennyire törődik a labdarúgó a felsőtestének izomzatával
Van, aki elereszti magát, mint egy kipukkadt léggömb, más szeret a pihenőidőben is mozgásban maradni. Kíváncsiak voltunk, a profik labdarúgóknál hogyan néz ki a nyári vakáció – ilyenkor is lejárnak edzőterembe, kocogni az erdőbe, vagy teljes a leállás? Tőzsér Dánielt kérdezte a csupasport.hu.

Az újpesti Novothny Soma ezekben a napokban párjával (Rubint Rellával) Bali szigetén piheni ki a fáradalmakat, a székesfehérvári Anel Hadzic Dubaiban múlatja az időt, a szombathelyi Halmosi Péter családjával Egyiptomban és Mallorcán élvezi a tengert. Csak néhány példa, hogy az NB I csapatainak futballistái közül ki merre vette az irányt a hosszúnak éppen nem nevezhető nyári vakáció alatt.

Az NB I mezőnyének tagjai próbálják kihasználni a rövid júniusi szabadságot – Debrecenben például csupán tíz nap jut a futballistáknak, hogy lazítsanak egyet a felkészülés kezdete előtt.

„A magam részéről szeretek az edzések nélküli időszakban is lejárni kicsit tréningezni. Angliában annak idején például legfeljebb egy hét teljes pihenőt engedélyeztem magamnak, és máris megkezdtem az edzéseket. Hol az erdőbe mentem futni, hol odahaza nyomtam a fekvőtámaszokat, a lényeg, hogy karbantartsam az izmaimat” – mondta Tőzsér Dániel, aki a felsőtestének formában tartására is különleges figyelmet fordít.

„Egy labdarúgónál legalább olyan fontos a testi erő, mint a gyorsaság" – vallja a középpályás.

További részletek a csupasport.hu cikkében.

További szabadidőportos aktualitások, interjúk, hírek, programajánlók, szolgáltató cikkek, videók és minden más a csupasport.hu-n.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik