HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.06.24 16:47 Frissítve: 2012.01.16 02:41

Ismét zöld-fehérben Lisztes Krisztián: a Paksi FC-ben folytatja

Kétéves szerződést kötött a Paksi FC labdarúgócsapatával Lisztes Krisztián. A rutinos középpályás a tavasszal a német másodosztályú Hansa Rostockban szerepelt.

Rákospalota és Rostock után Paks: Lisztes a Gellei-csapatban folytatja
Fotó: Mirkó István (archív)
Rákospalota és Rostock után Paks: Lisztes a Gellei-csapatban folytatja
A Paksi FC élvonalbeli labdarúgócsapata két évre szerződtette Lisztes Krisztiánt. A 49-szeres válogatott középpályás a tavasszal fél évig a másodosztályú Hansa Rostockban szerepelt, de nem fogadta el a németek szerződésajánlatát, így itthon folytatja.
Lisztes a Paks hivatalos honlapjának elmondta, részint az edző Gellei Imre miatt döntött amellett, hogy a tolnai csapathoz szerződik.

„Gellei Imrével már dolgoztam együtt a válogatottnál, és szép emlékeim vannak arról az időszakról. Nagyon jó hangulatú edzőtáborokban, kifejezetten jó munkát végeztünk. Ráadásul Simon-Balla Istvánt is ismerem, hiszen ő a Fradinál dolgozott, amikor – azóta is egyetlen magyar csapatként – bejutottunk a Bajnokok Ligájába. Fontos volt nekem, hogy olyan csapatot találjak, amelynél tudom, mi vár rám” – nyilatkozta.

A Paks a harmadik magyar klubja Lisztesnek a Ferencváros és a REAC után.

A zöld-fehérek további erősítéseket is terveznek: próbajátékon szerepel a Gellei-csapatnál Kiss Máté. A fiatal salgótarjáni kapust egyszer már tesztelte a Paks.
2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.

2019.03.16 23:22:29

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu