Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.12.12 14:05 Frissítve: 2010.11.15 00:06

Sándor Tamás nehéz döntést hozott: búcsút int a profi labdarúgásnak

Évértékelő sajtótájékoztatót tartottak a DVSC labdarúgócsapatának vezetői, melyen a legfontosabb bejelentést Szima Gábor, a klub első embere tette: Sándor Tamás befejezi a professzionális futballt. A középpályás – aki az utóbbi években sorozatos sérülései miatt csak elvétve lépett pályára – Ausztriába menne levezetni alsóbb osztályba.

Sándor Tamás (középen) részese volt a legnagyobb debreceni sikereknek
Sándor Tamás (középen) részese volt a legnagyobb debreceni sikereknek
Sándor Tamás kálváriája nem most kezdődött, már hosszú ideje küszködött sérülésekkel (hátfájdalmakra panaszkodott, majd térdműtéten esett át), emiatt a korábban nélküle elképzelhetetlennek hitt DVSC nélküle vívta meg meccsei többségét.

A középpályás szeptemberi visszatérése után még azt nyilatkozta lapunknak, hogy töretlen a harci kedve, most azonban mégis úgy döntött, vége. Legalábbis debreceni labdarúgó-pályafutásának, ugyanis a hirtelen leállást elkerülendő alsóbb osztályban még játszani szeretne néhány évig – elmondása szerint Ausztria felé veszi az irányt.

Szima Gábor elnök szerint a klub 106 éves történetének legnagyobb játékosa hagyja abba a professzionális futballt – olvasható a klub honlapján. Maga az érintett elmondta még, hogy az edzősködéssel kapcsolatban vannak tervei, de konkrétumokról nem tud beszámolni.

Sándor Tamás már a második labdarúgó, aki rövid időn belül elhagyja a Loki keretét, ugyanis nemrég Szatmári Csaba is a búcsú mellett döntött. Szima Gábor azonban megnyugtatta a szurkolókat, hogy a csapat többi rutinos játékosa – Kerekes Zsombor, Dombi Tibor és Igor Bogdanovics – nem vonul vissza.
2020.01.21 23:57:25

Labdarúgó NB I P. K.

NB I-ES FELVEZETÉS II. A várdaiak még az al-Aluminiumot is legyőzték. Hamar összeállt a DVTK, gondok Debrecenben.

2020.01.20 19:16:55

Labdarúgó NB I P. K.

NB I-ES FELVEZETÉS I. A Kaposváré a legjobb mérleg Törökországban; Böde és Stieber jó formában.

2020.01.17 23:11:41

Labdarúgó NB I S. T. J.