Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.06.08 11:02 Frissítve: 2012.01.30 02:53

Heffler Tibor Debrecenbe igazolhat, Tököli Attilát nem engedik

A magyar bajnokság végeztével a játékosok pihenőre vonulnak, ám a csapatok vezetői ilyenkor is dolgoznak. Az irányítók játékosok hosszabbításairól, újak szerződtetéséről, régiek távozásáról tárgyalnak. A 2007–08-s szezont a 11. helyen záró Paksi FC-nél is zajlik a elengem-idehozom játék.

Heffler Tibor jövőre már debreceni játékosként ünnepelhet
Fotó: Meggyesi Bálint (archív)
Heffler Tibor jövőre már debreceni játékosként ünnepelhet
Pakson két játékos: Kiss tamás és Báló Tamás már meghosszabbította szerződését. Előbbi négy, utóbbi három évre írta alá új kontraktusát, tehát Pakson hosszútávon terveznek velük.

És terveznek Tököli Attilával is. A góllövőlistán 16 góllal a holtversenyben (a kaposvári Oláh Lóránttal) harmadik helyen végző csatár különösen a szezon tavaszi felében nyújtott remek produkciót. A teljesítményét Pakson is értékelik, és mindenek felett ragaszkodnak a rutinos játékoshoz.

Tökölinek 2009 június végéig szól a szerződése, és ugyan állítólag vannak érdeklődök (ciprusi klubokat és a Ferencvárost emlegetik), Pakson még nem jelentkezett senki. Haraszti Zsolt ügyvezető igazgató szerint hiába is tennék, ragaszkodnak a házi gólkirályhoz.

Márkus Tibor ellenben távozhat. A támadó nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így a klub elöljárói átadólistára helyezték az idényben 5 gólig jutó csatárt.

Közel el a távozáshoz Heffler Tibor, a tehetséges középpályás Debrecenbe igazolhat. Heffler még egy korábbi alku következtében köthet ki a Hajdúságban.

Amikor egy évvel ezelőtt Éger László hazatért Spanyolországból, akkor még Debrecen játékosaként arra kérte a Loki vezetőit engedjék el őt a szülővárosába. Debrecenben engedtek is a kérésének, így Éger a Pakshoz távozhatott, cserébe a Loki vezetői egy fiatal játékost kértek Paksról egy éven belül.

A paks Csehi Tamást és Heffler Tibort ajánlotta fel, Herczeg András pedig utóbbit szeretné csapatában tudni. A DVSC-nek így már csak a középpályással kell megegyezni az igazolás nyélbe ütése érdekében. Heffler a héten járt már Debrecenben, és megkezdődtek a tárgyalások a játékos és a klub között.

További részletek a vasárnapi Nemzeti Sport 11. oldalán.
2020.01.17 23:11:41

Labdarúgó NB I S. T. J.

2020.01.15 21:09:27

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A játékostapasztalat már nem segíthet.

2020.01.15 14:26:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Több lehetőség adódott a német másodosztály listavezetője, a Bielefeld előtt, de gól nélküli döntetlen lett a vége.

2020.01.15 09:54:17

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Az utóbbi időben már a játék öröme is kiveszett belőlem” – a védő beszélt megpróbáltatásairól.

2020.01.14 22:29:23

Labdarúgó NB I L. P. I.

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.