Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.05.07 16:30 Frissítve: 2010.10.28 02:39

A győri fiatalok folytatnák, amit egy héttel ezelőtt elkezdtek

Este 6 órakor újra egymásnak feszül a DVSC és a Győr a Ligakupa tavaszi sorozatának döntőjében. A visszavágót Debrecenben rendezik, az első mérkőzést a hazai pályán játszó győriek nyerték 2–0-ra a két tartalékosan felálló csapat közül. A döntőből továbbjutó együttes játszhat a Ligakupa nagydöntőjében a Fehérvárral.

A fiatal győri játékosok a visszavágó után is ünnepelni szeretnének
Fotó: Meggyesi Bálint
A fiatal győri játékosok a visszavágó után is ünnepelni szeretnének
Az előnyben lévő csapat vezetőedzője óvatosságra inti csapatát, mivel a Debrecen nem játszik a hétvégén bajnoki mérkőzést a Sopron visszalépése miatt. Egervári Sándor úgy véli, az ellenfél nem fogja tartalékolni erejét, és mindent meg fog tenni a hátrány leküzdéséért.

„DVSC hétvégén nem játszik bajnoki mérkőzést a Soproni Ligában, így elképzelhető, hogy a hazaiak erősebb csapattal lépnek ellenünk pályára, mint Győrben” – mondta a Győr mestere a klub hivatalos honlapján.

Ezzel szemben Herczeg András ezúttal is főleg fiatal labdarúgóinak ad lehetőséget a döntő állásának megfordítására. A védelembe azonban visszatér a rutinos Bernáth Csaba, aki sérülése miatt sokáig nem állt a klubmenedzser rendelkezésére.

„Remélem, egyszer a Ligakupa is rangos esemény lesz, számunkra mindenesetre már most az, ezt bizonyítja, hogy eljutottunk a döntőbe, s ha már itt vagyunk, szeretnénk legyűrni a Győrt, hogy megmérkőzhessünk az őszi győztes fehérváriakkal” – mondta a Nemzeti Sportnak Bernáth.

A párosítás győztese a Fehérvárral csap össze a Ligakupa nagydöntőjében, hasonlóan oda-vissza vágós rendszerben. A végső finálé első meccse május 14-én, a visszavágó egy héttel később lesz, amelynek a győztese indulhat az Intertotó-kupában.

A várható kezdőcsapatokról itt tájékozódhatnak.
2020.06.03 13:45:27

Labdarúgó NB I ZOMBORI ANDRÁS (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

A Mezőkövesd egyszer egyenlített, másodszor már nem volt válasza • El-selejtezőben indulhatnak a kispestiek.

2020.06.02 21:12:49

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Oda lehet érni itthonról a csúcsra magyar futballedzőként.

2020.06.02 15:42:53

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A góllövőlista vezetője 9-es osztályzatot kapott. Az NS szerint Iványi Zoltán tévedett Diósgyőrben.

2020.06.01 21:21:35

Labdarúgó NB I VOLESZÁK GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Többször is egy fatörzs mögött megbújva toporgott…