Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.05.07 16:30 Frissítve: 2010.10.28 02:39

A győri fiatalok folytatnák, amit egy héttel ezelőtt elkezdtek

Este 6 órakor újra egymásnak feszül a DVSC és a Győr a Ligakupa tavaszi sorozatának döntőjében. A visszavágót Debrecenben rendezik, az első mérkőzést a hazai pályán játszó győriek nyerték 2–0-ra a két tartalékosan felálló csapat közül. A döntőből továbbjutó együttes játszhat a Ligakupa nagydöntőjében a Fehérvárral.

A fiatal győri játékosok a visszavágó után is ünnepelni szeretnének
Fotó: Meggyesi Bálint
A fiatal győri játékosok a visszavágó után is ünnepelni szeretnének
Az előnyben lévő csapat vezetőedzője óvatosságra inti csapatát, mivel a Debrecen nem játszik a hétvégén bajnoki mérkőzést a Sopron visszalépése miatt. Egervári Sándor úgy véli, az ellenfél nem fogja tartalékolni erejét, és mindent meg fog tenni a hátrány leküzdéséért.

„DVSC hétvégén nem játszik bajnoki mérkőzést a Soproni Ligában, így elképzelhető, hogy a hazaiak erősebb csapattal lépnek ellenünk pályára, mint Győrben” – mondta a Győr mestere a klub hivatalos honlapján.

Ezzel szemben Herczeg András ezúttal is főleg fiatal labdarúgóinak ad lehetőséget a döntő állásának megfordítására. A védelembe azonban visszatér a rutinos Bernáth Csaba, aki sérülése miatt sokáig nem állt a klubmenedzser rendelkezésére.

„Remélem, egyszer a Ligakupa is rangos esemény lesz, számunkra mindenesetre már most az, ezt bizonyítja, hogy eljutottunk a döntőbe, s ha már itt vagyunk, szeretnénk legyűrni a Győrt, hogy megmérkőzhessünk az őszi győztes fehérváriakkal” – mondta a Nemzeti Sportnak Bernáth.

A párosítás győztese a Fehérvárral csap össze a Ligakupa nagydöntőjében, hasonlóan oda-vissza vágós rendszerben. A végső finálé első meccse május 14-én, a visszavágó egy héttel később lesz, amelynek a győztese indulhat az Intertotó-kupában.

A várható kezdőcsapatokról itt tájékozódhatnak.
2019.09.17 13:45:11

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Párosítás, időpontok, eredmények – minden információ a kupasorozat 2019–2020-as kiírásáról.

2019.09.16 22:31:47

Labdarúgó NB I KISS LÁSZLÓ

ALAPVONAL. Egykoron minden edző tudta, ez a legjobb tizenegy játékosa, és igyekezett azt a csapatot pályára küldeni. Csak a kényszer tudta rávenni a változtatásra, a sérülés, eltiltás, botrány, különben meg általában a jobb játszott.

2019.09.16 16:16:46

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A forduló kritikája Újpestről és Paksról, lendült az ököl Kisvárdán, üres volt a kapu, de kimaradt a helyzet Felcsúton.

2019.09.13 20:32:41

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

Czibor Zoltán és Kocsis Sándor zseniálisan játszott az angolok elleni, 7:1-re megnyert meccsen, pedig előző este „megalázták” őket.

2019.09.15 21:59:56

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Hogy mi történhetett edző és játékos között, rejtély…