HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.11.26 20:57 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Néhány napig trió irányít, csütörtökön dönthetnek Beranek utódjáról

A DVSC Futball Szervező Zrt. hétfői igazgatósági ülésén úgy döntöttek, hogy a következő néhány napban Herczeg András, Kondás Elemér és Mező József irányítja a háromszoros magyar bajnok labdarúgócsapat edzéseit. A tanácskozást felfüggesztették, a folytatásra csütörtökön kerül sor, amikor dönthetnek az új szakmai stáb összetételéről.

HIRDETÉS
Miroslav Beranek Újpesten ült utoljára a Loki kispadján
NS-archív
Miroslav Beranek Újpesten ült utoljára a Loki kispadján
Erről a hajdúsági csapat hivatalos honlapja, a dvsc.hu számolt be.

Az igazgatósági ülésen meghallgatták Miroslav Beranek vezetőedző beszámolójáz az elmúlt időszakról. Ismert, a cseh szakember nem kívánja megújítani december 31-én lejáró szerződését, új kihívásra vár. A tavaly augusztusban Supka Attilát váltó tréner irányításával a Debreceni VSC idén harmadszor is begyűjtötte a bajnoki aranyérmet és döntős volt a Magyar Kupában.

A tréner egyébként az Újpest FC elleni pénteki, 1-1-es eredménnyel zárult bajnoki rangadó után már elköszönt a játékosoktól.

„Nem folytatom a munkát Debrecenben, szeretném máshol megpróbálni, az Újpest elleni mérkőzés után ezt a játékosokkal is közöltem - nyilatkozta Beránek szombaton a debreceniek hivatalos honlapján. - Legjobban az bánt, hogy az utolsó meccsen nem tudtunk győzni. Szeretném megköszönni a szurkolóknak és mindenkinek, aki mellettem állt a biztatást. Köszönöm az egész csapatnak a közös munkát. Sok sikert kívánok a DVSC-nek, remélem, a gárdának sikerül megvédeni a bajnoki címet.”

„Az igazgatótanács tagjai úgy gondolták, hogy a következő néhány napban a Herczeg András, Kondás Elemér és Mező József hármas tartja majd az edzéseket. Az igazgatósági ülést felfüggesztették, csütörtökön 17 órakor folytatják, amikor is szeretnének dönteni az új szakmai stábról” – áll a dvsc.hu beszámolójában.

A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy a debreceniek kispadjára a csapat korábbi szakmai főnöke, Szentes Lázár, valamint a Kecskeméten tevékenykedő Tomiszlav Szivics vagy Bölöni László ülhet le.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.19 23:53:59

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Egyetlen szakember képviseli Magyarországon az állandóságot.

2018.09.19 08:01:52

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Alig két hónapja vagyok itt, de a véleményem teljes mértékben megváltozott.”

2018.09.17 20:27:12

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

„A mozgása még nem tökéletes, de már felkel az ágyból, igaz, némi segítséggel.”

2018.09.17 13:55:09

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A csatár reagált edzője kritikájára – a forduló mérlegelése; trükkje; felismerése; csetepatéja.

2018.09.15 23:36:15

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Aztán kezdtek esetlegessé válni a szándékok a pályán.

HIRDETÉS
HIRDETÉS