Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.11.26 20:57 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Néhány napig trió irányít, csütörtökön dönthetnek Beranek utódjáról

A DVSC Futball Szervező Zrt. hétfői igazgatósági ülésén úgy döntöttek, hogy a következő néhány napban Herczeg András, Kondás Elemér és Mező József irányítja a háromszoros magyar bajnok labdarúgócsapat edzéseit. A tanácskozást felfüggesztették, a folytatásra csütörtökön kerül sor, amikor dönthetnek az új szakmai stáb összetételéről.

Miroslav Beranek Újpesten ült utoljára a Loki kispadján
NS-archív
Miroslav Beranek Újpesten ült utoljára a Loki kispadján
Erről a hajdúsági csapat hivatalos honlapja, a dvsc.hu számolt be.

Az igazgatósági ülésen meghallgatták Miroslav Beranek vezetőedző beszámolójáz az elmúlt időszakról. Ismert, a cseh szakember nem kívánja megújítani december 31-én lejáró szerződését, új kihívásra vár. A tavaly augusztusban Supka Attilát váltó tréner irányításával a Debreceni VSC idén harmadszor is begyűjtötte a bajnoki aranyérmet és döntős volt a Magyar Kupában.

A tréner egyébként az Újpest FC elleni pénteki, 1-1-es eredménnyel zárult bajnoki rangadó után már elköszönt a játékosoktól.

„Nem folytatom a munkát Debrecenben, szeretném máshol megpróbálni, az Újpest elleni mérkőzés után ezt a játékosokkal is közöltem - nyilatkozta Beránek szombaton a debreceniek hivatalos honlapján. - Legjobban az bánt, hogy az utolsó meccsen nem tudtunk győzni. Szeretném megköszönni a szurkolóknak és mindenkinek, aki mellettem állt a biztatást. Köszönöm az egész csapatnak a közös munkát. Sok sikert kívánok a DVSC-nek, remélem, a gárdának sikerül megvédeni a bajnoki címet.”

„Az igazgatótanács tagjai úgy gondolták, hogy a következő néhány napban a Herczeg András, Kondás Elemér és Mező József hármas tartja majd az edzéseket. Az igazgatósági ülést felfüggesztették, csütörtökön 17 órakor folytatják, amikor is szeretnének dönteni az új szakmai stábról” – áll a dvsc.hu beszámolójában.

A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy a debreceniek kispadjára a csapat korábbi szakmai főnöke, Szentes Lázár, valamint a Kecskeméten tevékenykedő Tomiszlav Szivics vagy Bölöni László ülhet le.
2019.06.14 19:22:49

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Hiányérzet van benne, de büszke rá, hogy a klubtörténet egyik legsikeresebb edzőjévé vált.

2019.06.15 17:10:10

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Isael az első félidőben, Szihnyevics a fordulás után talált be a szlovén csapat ellen.

2019.06.15 08:10:14

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Both Józseffel vendégeskedtünk a volt szövetségi kapitánynál, akinek sportszerű levelet írt a korábbi rivális Ferencváros.

2019.06.14 21:38:01

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Élnek idősödő labdabolondok, akik hiszik, ha Varga nem lép le, ha Albert nem sérül meg – pontosan ma ötven éve –, futballunk históriája másképp alakul. Úgy vélem, a lényegi tendenciákra nézve nemigen alakult volna másképp.