Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.08.31 21:30 Frissítve: 2012.02.21 02:43

Eldőlt: Rajczi Péter a Pisa együttesében folytatja pályafutását

Rajczi Péter, az Újpest FC huszonhat éves támadója Olaszországban folytatja pályatutását, és a Serie B-ben szereplő Pisa csapatát erősíti a későbbikeben. A csatár idén öt alkalommal lépett pályára a liláknál, akiket három és fél év után hagy el.

Rajczi Péter Olaszországban próbál szerencsét
Czagány Balázs - archív
Rajczi Péter Olaszországban próbál szerencsét
Az olasz átigazolási szezon utolsó napján végleg eldőlt, hogy Rajczi Péter a Serie B-ben szereplő Pisa együtteséhez igazolt – tudósít az ujpestfc.hu.

A huszonhat éves játékos még 2003 nyrán szerződött át Kaposvárról az Újpest FC-hez, és három és fél éven keresztül szerepelt a fővárosi együttesben.

Összesen 92 bajnoki mérkőzésen lépett pályára lila színekben, összesen 48 alkalommal talált be az ellenfél kapujába.

A fordulópontot számára a 2006/2007-es bajnokság jelentette, amikor tizennégy meccs után tavasszal az angol másodosztályú Barnsley csapatához távozott kölcsönjátékosként, ahol tizenöt találkozón egy alkalommal volt eredményes.

Ebben az évben a játékos meghosszabbította szerződését az Újpest FC-vel azzal a feltétellel, hogy olasz csapat érdeklődése esetén a klub átigazolási díj nélkül járul hozzá a szerződésbontáshoz

Hazatérése után öt alkalommal erősítette az Újpest gárdáját, a válogatott mezét pedig tízszer ölthette magára, és háromszor mattolta az ellenfél kapusát.

A Pisa ajánlata az utolsó pillanatban érkezett, a játékos azonban nem habozott élni a lehetőséggel, az Újpest pedig nem gátolta játékosa további karrierjét.
2020.02.29 11:24:50

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

A Mol Fehérvár sportigazgatója elmondta, a Ferencváros vezetőivel közös vacsorán nem érzett feszültséget a két klub között.

2020.02.27 17:36:48

Labdarúgó NB I M. G.

A pályaválasztóként kínlódó Újpest Zalaegerszegen javíthatja nyomasztó „hazai” mérlegét.

2020.02.28 00:14:13

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

Az FTC ukrán edzője biztos benne, hogy csapata a szebbik arcát mutatja a Debrecen ellen.