HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.06.13 13:57 Frissítve: 2012.01.13 02:49

Osztrák és szlovák együttesek ellen készül a kupagyőztes Supka-csapat

Alig tettünk a pontot a 2006-2007-s, honi labdarúgó idény végére - sőt, a másodosztályú küzdelmek még be sem fejeződtek -, a Magyar Kupa-győztes kispestieknél máris elkezdték a felkészülést a következő szezonra. A piros-feketék nemzetközi edzőmérkőzésekkel próbálnak felvérteződni az UEFA-kupa küzdelmeire és persze a honi erőpróbákra.

HIRDETÉS
Tizenegy év után nyert Magyar Kupát a Honvéd, amely nemzetközi találkozókkal hangol az UEFA-kupára és a honi idényre
Szabó Miklós
Tizenegy év után nyert Magyar Kupát a Honvéd, amely nemzetközi találkozókkal hangol az UEFA-kupára és a honi idényre
Igen rövid szabadságot követően Supka Attila vezetőedző június 11-től tart edzést csapatának. Egyelőre otthonukban, a Bozsik-stadionban készülnek a játékosok, de nem kell sokat várniuk, hogy ennek a „belterjes” állapotnak a végére érjenek.

Június 20-án barátságos mérkőzésen fogadják a szlovák bajnokság hetedik helyezettjét, az FK Dukla Banska Bystrica gárdáját.

A besztercebányaiak keretében találunk két olyan játékost is, aki légiósként szerepelt a magyar élvonalban. A Pápán magyar gólkirályi címig jutó Tomás Medved, illetve a volt győri Robert Semenik erősíti soraikat.

Három nappal később, június 23-án a szlovák bajnoki ezüstérmes, az FC Artmedia Bratislava látogat a Bozsik-stadionba. A keretben találjuk a közelmúltban Sopronban is megfordult Ondrej Debnart.

Ezzel zárul is a kispestiek felkészülésének első szakasza, hogy másnap, június 24-én már elkezdődjön a második.
A csapat ausztriai edzőtáborba utazik a Graz melletti St. Ruprechtbe, ahol július 1-ig bezárólag három nemzetközi mérkőzést játszik. A túra egyelőre szervezés alatt, így bár az időpontok már ismertek (26., 28., 30.), az ellenfelek kiléte még nem.

Ausztria után ismét a Bozsik-stadion lesz a központi felkészülés helyszíne, az újabb nemzetközi mérkőzésre sem kell sokat várni.: Miután előző nap megnyitották a Magyar Futball Akadémiát., július 7-én a 14.00 szurkolói ankétot követően a szlovák bajnokság ötödik helyén végzett MFK Kosicével mérkőzik meg a honi kupagyőztes.

Július 11-én már tétmérkőzésen lép pályára a Supka-csapat, amely a Szuperkupa első mérkőzésén a bajnoki címvédő Debreceni VSC ellen mutathatja meg magát, majd három nappal később idegenben játszik a visszavágón.

Az UEFA-kupás ellenfél a június 29-i sorsolást követően válik ismertté, háromhetes esélylatolgatást követően július 19-én már a pályán kell bizonyítani, majd az augusztus másodiki találkozón már a továbbjutást kiharcolni.

De ne szaladjunk teljesen előre, időközben már magyar bajnokik is várnak a kispestiekre, a nyitó fordulót július 21-én rendezik.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS