HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.06.11 19:18 Frissítve: 2012.01.23 02:55

Kádár Tamás olaszországi próbajátékon, Lekics visszatért Dániába

Ratko Lekics fél éves vendégszereplés után otthagyta Zalaegerszeget, és visszatért Dániába. Mellette távozhat Kádár Tamás is, aki holnaptól az olasz élvonalbeli Regginánál szerepel próbajátékon egy hétig.

Kádár Tamás (jobbra) a Regginában folytathatja
Kádár Tamás (jobbra) a Regginában folytathatja
A nemrég befejeződött bajnokságban jól szereplő, a harmadik helyen végző Zalaegerszeg együttesénél is mozgás várható.

A fiatal bal oldali védőt, Kádár Tamást Olaszországba hívták próbajátékra. A mindössze 17 éves tehetség a Reggina együtteséhez utazik, amely annak ellenére maradt bent az élvonalban, hogy a szezon előtt – a vesztegetési botrányból kifolyólag – tizenegy pontot levont tőlük a szövetség.

A Zalaegerszeg hivatalos honlapjának információi szerint Kádár június 12. és 19. között lesz az olasz csapat vendége.

Távozik viszont a szerb-dán támadó, Rajko Lekics. A tavaszi szezonban remeklő, ám a bajnokság végén megsérülő játékos visszatér Dániába, ahol az Esbjerg játékosa lesz. A zalaiak szerették volna megtartani a futballistát, elővásárlási joguk is volt rá, de a dánok többet ajánlottak.

A zalaiak – akárcsak a többi élvonalbeli csapat – a mai napon egy üzenetet is kaptak az MLSZ-től, hogy a mérkőzéseket közvetítő sporttelevízió a jövőben a találkozót követő edzői nyilatkozatokat nem hajlandó a szponzorfalaknál közvetíteni, mivel az reklámnak számít…
2019.03.23 00:35:02

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Egyik potentát sem tért ki a – szerintem – legfontosabb kérdéskörre a videoasszisztens kapcsán: vajon ettől több nézőt tudna kivinni a pályájára vagy éppen ellenkezőleg.

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.