HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.05.23 18:01 Frissítve: 2012.01.01 02:42

Éger László inkább a Paks csapatánál folytatná pályafutását

Valószínűnek tűnik, hogy mégsem Debrecenben, hanem Pakson folytatja pályafutását Éger László. A Spanyolországból hazatért védő édesapja rossz egészségi állapota miatt kérte, hogy visszatérhessen szülővárosába. Erről a hajdúsági klub hivatalos honlapja adott hírt.

HIRDETÉS
Éger László Pakson folytatná
Éger László Pakson folytatná
Éger László és a spanyol Polideportivo Ejido együttese néhány napja közös megegyezéssel szerződést bontott: a védő sérülése után nem került vissza a csapatba, ráadásul anyagi vitába is keveredett a vezetőséggel.

A játékosnak december 31-ig még van szerződése a Debrecennel, így leült tárgyalni a vezetőkkel, de egy kéréssel is fordult feléjük.

Sokan tudják, hogy apukám nagyon beteg és szeretnék mellette lenni – mondta a DVSC honlapjának Éger László. – Ez a gond már korábban is megvolt, de amikor kikerültem egy évre Spanyolországba, csak tovább fokozódott, ezért kértem a vezetőket, hogy engedjenek el. Sajnálom, hogy így alakult, a DVSC nagyon közel áll hozzám. Furcsa, de ezért is szeretnék elmenni, hiszen nem akartam nehézséget okozni azzal, hogy nem tudok száz százalékig odafigyeli a munkámra. Nem arról van szó, a Loki helyett máshova akarok igazolni, hanem otthon, Pakson szeretnék játszani, hogy a családom közelében legyek. Ha nekem ez nincs, meg sem fordul a fejemben, hogy elmenjek Debrecenből. Remélem, a klubvezetők méltányolják majd a kérésem.

A Paks csapata újoncként megállta a helyét az élvonalban, jelenleg a tizedik helyet foglalja el. A debreceni vezetők egyelőre még nem döntöttek arról, hogy elengedik-e a válogatott védőt.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.22 14:07:52

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT, HATÁR DÁVID (közvetítés)

A Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában kétgólos sikert aratott a Rebrov-csapat.

2018.09.22 08:55:20

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Utoljára gyúlnak ki a fények a stadionban, amely Puskás Ferenc és Bozsik József otthona volt.

2018.09.21 23:32:59

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Egy korszak zárul le a Honvéd történelmében.

2018.09.19 23:53:59

Labdarúgó NB I SINKOVICS GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Egyetlen szakember képviseli Magyarországon az állandóságot.

2018.09.19 08:01:52

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

„Alig két hónapja vagyok itt, de a véleményem teljes mértékben megváltozott.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS