Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.05.23 18:01 Frissítve: 2012.01.01 02:42

Éger László inkább a Paks csapatánál folytatná pályafutását

Valószínűnek tűnik, hogy mégsem Debrecenben, hanem Pakson folytatja pályafutását Éger László. A Spanyolországból hazatért védő édesapja rossz egészségi állapota miatt kérte, hogy visszatérhessen szülővárosába. Erről a hajdúsági klub hivatalos honlapja adott hírt.

Éger László Pakson folytatná
Éger László Pakson folytatná
Éger László és a spanyol Polideportivo Ejido együttese néhány napja közös megegyezéssel szerződést bontott: a védő sérülése után nem került vissza a csapatba, ráadásul anyagi vitába is keveredett a vezetőséggel.

A játékosnak december 31-ig még van szerződése a Debrecennel, így leült tárgyalni a vezetőkkel, de egy kéréssel is fordult feléjük.

Sokan tudják, hogy apukám nagyon beteg és szeretnék mellette lenni – mondta a DVSC honlapjának Éger László. – Ez a gond már korábban is megvolt, de amikor kikerültem egy évre Spanyolországba, csak tovább fokozódott, ezért kértem a vezetőket, hogy engedjenek el. Sajnálom, hogy így alakult, a DVSC nagyon közel áll hozzám. Furcsa, de ezért is szeretnék elmenni, hiszen nem akartam nehézséget okozni azzal, hogy nem tudok száz százalékig odafigyeli a munkámra. Nem arról van szó, a Loki helyett máshova akarok igazolni, hanem otthon, Pakson szeretnék játszani, hogy a családom közelében legyek. Ha nekem ez nincs, meg sem fordul a fejemben, hogy elmenjek Debrecenből. Remélem, a klubvezetők méltányolják majd a kérésem.

A Paks csapata újoncként megállta a helyét az élvonalban, jelenleg a tizedik helyet foglalja el. A debreceni vezetők egyelőre még nem döntöttek arról, hogy elengedik-e a válogatott védőt.
2019.12.04 19:39:02

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS

Két góllal nyert a másodosztályban sem vitézkedő Előre a bajnok ellen, a 18 éves Uram János nagy meccsén.

2019.12.03 16:41:27

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Norvégiában ellenfelek voltak – a Fradit közösen vezeti győzelemre a Boli, Nguen kettős.

2019.12.01 21:59:29

Labdarúgó NB I S. T. J.

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

2019.12.01 13:23:10

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Hosszú idő után hagyta el ismét három ponttal a Fradi a Kaposvár otthonát, és most sem volt könnyű dolga.