HIRDETÉS
K.E.nyomtatott 2007.04.15 22:03 Frissítve: 2012.02.03 02:42

Két jelölt, Détári Lajos és Zoran Kuntics az igazgatótanács előtt

A Ferencváros igazgatótanácsa meghallgatta a kispadra jelölt két szakember, Zoran Kuntics és Détári Lajos elképzeléseit. Döntés azonban egyelőre nem született.

Előbb Kuntics (balra), majd Détári (jobbra) léphetett az igazgatótanács elé
Előbb Kuntics (balra), majd Détári (jobbra) léphetett az igazgatótanács elé
A zöld-fehérek vezetőedzője, Gellei Imre a szombati, Kecskemét elleni hazai vereséget követően nyújtotta be lemondását, amelyet a klubvezetőség elfogadott.

Első körben két jelölt volt a kispadra, Détári Lajos és Zoran Kuntics. Döntés azonban nem biztos, hogy már vasárnap megszületik, hiszen a késő délután, kora este kezdődő megbeszélések várhatóan az éjszakába is elhúzódnak. A két edző meghallgatása már befejeződött, de döntés változatlanul nem született.

Sőt, az sem elképzelhetetlen, hogy a Ferencváros ötfős igazgatótanácsa egy harmadik személyt is meghallgat, mielőtt a döntést meghozza. Erre azonban már csak a jövő héten kerülhet sor.

A két szakemberben, Détáriban és Kunticsban közös, hogy játékos-pályafutásuk során mindketten megfordultak a Ferencvárosban, míg jelenleg mindkettőjüknek van csapata és érvényben lévő szerződése.

Kuntics a másodosztályú Pápa vezetőedzője, szerződése meghatározatlan ideig szól. Míg Détári jelenleg a megyei első osztályban szereplő Felsőpakonyon munkáját irányítja, de ha profi csapat hívja, főként egy Ferencváros, minden bizonnyal nem sokat mérlegel.

A Ferencváros hétvégi veresége ellenére megőrizte vezető helyét a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a Keleti csoportban, de a Nyíregyháza pontszámban beérte a zöld-fehéreket és csak rosszabb gólaránya miatt szorul a második helyre.
2019.02.21 14:39:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A listavezető 2014–15-ös nagy sorozata nyomában • Újpest–DVTK: régóta veretlenek, mire mennek egymással?

2019.02.22 09:10:42

Labdarúgó NB I P. K.

Májer Milánt az iskolai eredményei miatt is kitüntették, de az NB I-ért szünetelteti a tanulmányait.

2019.02.22 09:31:10

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

Az FTC sportmenedzserének legnehezebb feladata, hogy a távozókkal közölje a klub döntését.

2019.02.21 21:56:25

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu