HIRDETÉS
K. I.nyomtatott 2006.05.10 20:01 Frissítve: 2012.02.11 02:46

Saskőy Szabolcs előzetesben

Úgy tűnik bajban van egy élvonalbeli játékvezető, akit a hivatalos források nem neveznek meg, információnk szerint viszont Saskőy Szabolcs került előzetes letartóztatásba. A bíró civilben vámolással foglalkozó céget vezet és ha igazak a vádak, illetve a hírek, akkor ezzel kapcsolatban került előzetes letartóztatásba.

Saskőy Szabolcs nagy bajban van
Saskőy Szabolcs nagy bajban van
„Nagy értékű csempészet miatt kezdeményeztünk eljárást tizennégy személy ellen" – mondta Sipos Jenő, a Vám- és Pénzügyőrség szóvivője.

"Az érintettek távolkeletről hoztak az Európai Unióba, egészen pontosan Magyarországra, Szlovákiába és Ausztriába különböző termékeket, hamis papírokkal és pecsétekkel, összesen három és félmilliárd forint értékben. A VPOP egy ideje nemzetközi nyomozás keretében figyelte az érintetteket, akik között valóban van egy élvonalbeli labdarúgó játékvezető is.Kedden hajnalban rajtaütöttünk a társaságon. Az érintettek előzetes letartóztatását kezdményezzük, erről csütörtökön dönt majd a bíróság.”

Saskőy Szabolcs a közeljövőben Ukrajnában egy nemzetközi utánpótlás tornán vezette volna a Csehország–Costa Rica találkozót. Erre az eseményre azonban biztosan nem utazhat, hiszen Vágner László a játékvezetők főnöke „levette” őt a találkozóról.

„Saskőy Szabolcsnak nemzetközi mérkőzései lettek volna, ám jelen pillanatban úgy tűnik, hogy véget ért a játékvezetői pályafutása – mondta Vágner László. – Nem szerencsés, ha a magánéletében, vagy a munkájában támadás ér egy játékvezetőt, aki egy erkölcsi testület tagja. A mi szakmánkban nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani. Az utóbbi időben morális okok miatt néhány kollégával szemben el kellett járnom, de erre azért én sem voltam felkészülve."

Amíg én vagyok az elnök nehezen tudom elképzelni, hogy Saskőy Szabolcs élvonalbeli mérkőzést vezessen, ez nem is lenne szerencsés, hiszen komoly támadásoknak lenne kitéve” – tette hozzá Vágner.

A játékvezető bizottság emellett levelet írt a FIFA illetékeseinek, amelyben tájékoztatták a nemzetközi szövetséget, hogy súlyos munkahelyi problémák miatt Saskőy Szabolcs idén december 31-ig nem vállal mérkőzést, leiratkozik az összes hazai és nemzetközi találkozóról.
2019.02.21 21:56:25

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.02.20 17:25:23

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csak az első félidőben villogott a Kisvárda, a szünet után sokkal jobban futballoztak a zöld-fehérek.

2019.02.20 13:39:48

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Kora délután győzött a Vidi és a Honvéd, ahogy a Budaörs és a Soroksár is. Iksz a Kövesd–Halin.

2019.02.19 14:43:54

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY

Riccardo Guffanti márciustól már az edzőképzés hallgatóinak is oktatja a scoutingot.

2019.02.19 21:21:12

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Minden különösebb felhajtás nélkül járták a pályákat, figyelték a kölyköket.