HIRDETÉS
PATAKI GYULAnyomtatott 2005.10.09 15:22 Frissítve: 2011.12.22 02:43

Giuseppe Signori a Sopron meccsén

Az FC Sopron együttese a bajnoki szünetet kihasználva a burgenlandi Lajtaújfaluban lépett pályára a vietnami U23-as válogatott ellen. A felkészülési mérkőzésen elsősorban Cristian Cigan brillírozott, aki három gólt is berámolt az ázsiaiak hálójába, a negyedik találat Horváth András nevéhez fűződik.

Gőbl Gábor ügyvezető igazgató szerint Giuseppe Signori nem tárgyalni jött a klubbal
Meggyesi Bálint
Gőbl Gábor ügyvezető igazgató szerint Giuseppe Signori nem tárgyalni jött a klubbal


A mérkőzés érdekességét azonban nem ez szolgáltatta, hanem az, hogy a soproni futballklub hivatalos honlapja szerint Vizer Máriusz, a klubot irányító gazdasági társaság többségi tulajdonosa mellett egy olyan világsztár futballista foglalt helyet, mint Giuseppe Signori.

A 37 éves, egykori világbajnoki ezüstérmes legutóbb akkor került az érdeklődés középpontjába Magyarországon, amikor a bajnokság kezdete előtt a Debrecen együttesével tárgyalt, ám az üzlet - több ok miatt is - végül meghiúsult. Signori egyébként az elmúlt szezon első részét a görög Irakliszban töltötte, majd Katarba szerződött, de 2005 nyarán az ázsiaiaktól is elköszönt. Mint azt honlapunknak is nyilatkozta, a 2005/06-os idény lenne az utolsó, amit játékosként a zöld gyepen tölt, utána visszavonul. A Debrecen ajánlata azért érdekelte, mivel pályafutása során - bár több nagy sikernek része volt - még soha nem játszhatott a Bajnokok Ligájában.

Sajnos, végül a Debrecen nem jutott be a BL-be, így Signori sem öltötte magára a Loki mezét, visszatért Olaszországba, és mostanáig nem hallottunk róla. Soproni feltűnése azonban a szurkolókat és a szakembereket is elgondolkodtatta: lehet, hogy az egykori világsztár játékosként, edzőként, vezetőként végül mégis felbukkan a magyar futballban? Hiszen Vizer úr a Győr elleni bajnoki mérkőzést Selymes Tiborral, az egykori kiváló, román válogatott védővel nézte, és rövidesen a 35 éves szakember lett az együttes új edzője.


Szavazás

Melyik csapat nyeri a magyar bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Gőbl Gábor, az FC Sopron ügyvezető igazgatója nem tudta megerősíteni ezt a hírt:

- Nem hiszem, hogy Giuseppe Signori szerepet vállalna a klubnál. A feltűnéséből nem kell semmilyen következtetést levonni, annyi történhetett, hogy Vizer úrnak erős kapcsolatai vannak Olaszországban, több menedzsert is ismer, velük érkezhetett a Sopron meccsére az olasz futballista.

- Az nem lehet, hogy Signorit akarják a klubhoz hozni ezek a menedzserek?
- Nem, nem, az olaszok a mi futballistáinkat figyelték, és ők amolyan tanácsadóként hozták magukkal Signorit, miszerint a véleményére kíváncsiak egy-egy játékosról. Úgyhogy megerősíteném: Giuseppe Signori nem tárgyalni jött a klubunkkal!

.
2019.03.23 00:35:02

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Egyik potentát sem tért ki a – szerintem – legfontosabb kérdéskörre a videoasszisztens kapcsán: vajon ettől több nézőt tudna kivinni a pályájára vagy éppen ellenkezőleg.

2019.03.18 12:05:28

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az volt pályafutása első piros lapja, a Fradi ellen jött a második – a forduló vitája és egyéb legjei.

2019.03.17 22:06:31

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A szabálymagyarázatokkal agyonterhelt ítélkezés egyre nevetségesebb lesz.

2019.03.17 10:50:39

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Csertői: Egyelőre nincs értelme merészebb álmokat szövögetni • Vignjevics: Amikor Traoré pályán van, olyan, mintha a többiek állnának.