Munkatársunktólonline 2005.08.13 22:50 Frissítve: 2011.12.04 02:45

Apró sikerélmény a Ferencvárosnak

Két bajnoki vereség után ismét sikerélményben volt részük a ferencvárosi labdarúgóknak. Bár a válogatottjait, Rósa Dénest, Balog Zoltánt és Takács Ákost nélkülözte, és hiányzott az utánpótlás-válogatottal készülő Tőzsér Dániel és Jovánczai Zoltán is a tegnapi előkészületi mérkőzésről, mégis könnyedén, látványos játékkal nyert a Fradi az NB II Keleti csoportjában szereplő Orosháza ellen, amely ezen a hétvégén szabadnapos volt. Nem volt ott a pályán Lipcsei Péter sem, aki csupán edzett szombat délelőtt. Csakúgy, mint Keller József, aki szintén felmentést kapott a játék alól. Budovinszky Krisztián, Grósz Róbert, Bognár Zsolt viszont sérülés miatt nem állhatott László Csaba vezetőedző rendelkezésére.

Laczkó Zsoltra nem lehetett panasz, kétszer is betalált az Orosháza kapujába (Fotó: Mirkó István)
Laczkó Zsoltra nem lehetett panasz, kétszer is betalált az Orosháza kapujába (Fotó: Mirkó István)
A meccsen leginkább Laczkó Zsolt volt elemében, a csatár két remek gólt szerzett. Az orosháziaknál Szeverényi Péter jeleskedett, az egykori békéscsabai labdarúgó kétszer is a kapuba talált. A vendégek amúgy örömmel tettek eleget a ferencvárosiak meghívásának, hiszen mint Belvon Attila vezetőedző mondta, noha csak felkészülési mérkőzést vívtak, számukra nem mindennapi élményt jelentett, hogy az Üllői úton futballozhattak.
FERENCVÁROS-OROSHÁZA 5-2 (2-1)
Üllői út, 300 néző. V: Jármer G.
FTC: Szűcs L. (Kemenes) - Szalai T., Tímár, Béress, Csurka - Fitos L., Erős G., Csepregi (Lájer), Borbély - Bartha (Horváth D.), Laczkó Zs. (Brettschneider)
OROSHÁZA: Such (Tóth Z.) - Csiszár (Balogh M.), Molnár R., Gyagya - Szeverényi, Pardi (Buza), Závoda (Mitnya), Koncz, Lupa (Gellér) - Jakab, Ábel
G: Laczkó Zs. (2), Borbély, Szalai T., Horváth D., ill. Szeverényi (2)

ZALAEGERSZEGI TE-PÉCSI MFC 2-0 (1-0)
Zalaegerszeg, 300 néző. V: Szökrény
ZTE: Varga Z. (Milinte) - Kocsárdi, Kozmér, Csóka, László A. - Kriston (Djorovics), Nagy L., Kaj, Koplárovics (Bojovics) - Szpaszoljevics (Szpalevics), Montvai (Sabo)
PÉCS: Herbert - Schindler (Berdó), Bergmann, Bajúsz, Szekeres Zs. - Sipos J., Szögedi (Lantos), Ulrich, Sipos N. (Gaál M.) - Horváth Gy. (Kalina), Andorka
G: Montvai, Szpalevics

CSÍM-FC FEHÉRVÁR 1-18 (0-9)
Csím, 200 néző. V: Horváth A.
FC FEHÉRVÁR: Tudor (Erdei) - Csizmadia, Kuttor (Fehér Zs.), Koller (Horváth G.), Vincze Z. - Bartyik, Schwarcz, Farkas B. (Kovács) - Alumona, Sitku, Györök (Disztl D.)
G: Vasi (11-esből), ill. Alumona, Sitku, Disztl D. (4-4), Györök (2), Farkas B., Schwarz, Vincze Z., Horváth G.
2020.02.20 14:56:37

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY, HATÁR DÁVID (infografika)

A télen Ciprus és Costa Rica is adott játékost a magyar élvonalba. Most még Brazília a 3. legnagyobb játékosbeszállítónk.

2020.02.19 21:51:49

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Miért ne lehetne a rivaldába helyezni a fiatal magyar focistákat, s meddig kell még plusz anyagi ösztönzést, rendeletbe foglalt direktívákat adni ahhoz, hogy kiderüljön, nem is ügyetlenebbek a hazaiak?

2020.02.19 17:10:02

Labdarúgó NB I KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Muszliu a 89. percben használta ki az újpesti védők határozatlanságát és lőtte tovább a Vidit a Magyar Kupában.

2020.02.18 22:03:58

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A brazil kapus pedig a Kisvárdával packázott.

2020.02.17 17:04:30

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

A Ferencváros tragikus sorsú trénere még az óceánjárón is futballedzést vezényelt.