HIRDETÉS
HIRDETÉS
Munkatársainktólonline 2005.04.05 21:53 Frissítve: 2011.11.01 02:43

Nem a prémiumért, hanem a dicsőségért küzdenek

A BKV Előre és a Bodajk legutóbb tavaly október 3-án, az NB I B 7. fordulójában a fővárosi csapat pályaválasztásával találkozott, és azon a mérkőzésen 4-0-ra győzött a Bodajk.

HIRDETÉS
Krecska János célja egyértelmû: csapata vágjon vissza a Bodajknak a bajnokságban elszenvedett súlyos vereségért (Fotó: M. Németh Péter)
Krecska János célja egyértelmû: csapata vágjon vissza a Bodajknak a bajnokságban elszenvedett súlyos vereségért (Fotó: M. Németh Péter)
"Szeretnénk törleszteni a Bodajknak - mondta Krecska János, a korábban a Győrt és az MTK-t is elbúcsúztató BKV Előre vezetőedzője. - Az őszi mérkőzésre ma is jól emlékszünk, de egy proficsapat nem léphet félve a pályára. Bízom benne, hogy sokan lesznek kíváncsiak a mérkőzésre, a játékosaim pedig átérzik, milyen nagy lehetőség előtt állunk. Ezért nincs is szó semmiféle extraprémiumról, a saját becsületükért és presztízsükért kell küzdeniük a futballistáknak. Szeretném, ha az MTK után a kék-fehérek fiókcsa-patát is elbúcsúztatnánk."
A szakvezető hozzátette még, reméli, hogy a hétvégi, Szolnok elleni győzelem egyenesbe hozta a csapatát. A továbbjutási esélyekről óvatosan beszélt, de nem titkolta, jobban örül a Bodajknak, mintha valamelyik első osztályú együttest kapták volna ellenfélnek. Ráadásul a hazai pálya is mellettük szól, így ötven-ötven százalék esélye van a két csapatnak a továbbjutásra.

A középpályás Busa Sándort a múlt nyáron az MTK-tól igazolta a BKV Előre, igaz, Garami József csapata ellen sérülése miatt nem léphetett pályára.
"Jó érzés volt elbúcsúztatni a kék-fehéreket, noha nem volt szerepem a győzelemben - mondta a 20 éves futballista. - A Bodajk elleni meccsre ugyanúgy készültünk, mint a többi találkozóra. Természetesen szeretnék gólt szerezni, de csak a siker számít, az őszi vereséget pedig el kell felejteni. Nagyon bízom benne, hogy bejutunk a legjobb négy közé."
A mérkőzést a 14 év alattiak és a 70 év felettiek ingyen tekinthetik meg.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.21 23:17:06

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2018.11.21 18:10:14

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

Juhász Roland fejelte a Mol Aréna Sóstó első gólját, ezzel el is döntötte a három pont sorsát.

2018.11.19 21:57:40

Labdarúgó NB I SZÖLLŐSI GYÖRGY

NS-VÉLEMÉNY. Lassan elérünk oda, ahol egyszer már voltunk.

2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

HIRDETÉS

HIRDETÉS
HIRDETÉS