HIRDETÉS
Munkatársainktólonline 2005.04.05 21:53 Frissítve: 2011.11.01 02:43

Nem a prémiumért, hanem a dicsőségért küzdenek

A BKV Előre és a Bodajk legutóbb tavaly október 3-án, az NB I B 7. fordulójában a fővárosi csapat pályaválasztásával találkozott, és azon a mérkőzésen 4-0-ra győzött a Bodajk.

Krecska János célja egyértelmû: csapata vágjon vissza a Bodajknak a bajnokságban elszenvedett súlyos vereségért (Fotó: M. Németh Péter)
Krecska János célja egyértelmû: csapata vágjon vissza a Bodajknak a bajnokságban elszenvedett súlyos vereségért (Fotó: M. Németh Péter)
"Szeretnénk törleszteni a Bodajknak - mondta Krecska János, a korábban a Győrt és az MTK-t is elbúcsúztató BKV Előre vezetőedzője. - Az őszi mérkőzésre ma is jól emlékszünk, de egy proficsapat nem léphet félve a pályára. Bízom benne, hogy sokan lesznek kíváncsiak a mérkőzésre, a játékosaim pedig átérzik, milyen nagy lehetőség előtt állunk. Ezért nincs is szó semmiféle extraprémiumról, a saját becsületükért és presztízsükért kell küzdeniük a futballistáknak. Szeretném, ha az MTK után a kék-fehérek fiókcsa-patát is elbúcsúztatnánk."
A szakvezető hozzátette még, reméli, hogy a hétvégi, Szolnok elleni győzelem egyenesbe hozta a csapatát. A továbbjutási esélyekről óvatosan beszélt, de nem titkolta, jobban örül a Bodajknak, mintha valamelyik első osztályú együttest kapták volna ellenfélnek. Ráadásul a hazai pálya is mellettük szól, így ötven-ötven százalék esélye van a két csapatnak a továbbjutásra.

A középpályás Busa Sándort a múlt nyáron az MTK-tól igazolta a BKV Előre, igaz, Garami József csapata ellen sérülése miatt nem léphetett pályára.
"Jó érzés volt elbúcsúztatni a kék-fehéreket, noha nem volt szerepem a győzelemben - mondta a 20 éves futballista. - A Bodajk elleni meccsre ugyanúgy készültünk, mint a többi találkozóra. Természetesen szeretnék gólt szerezni, de csak a siker számít, az őszi vereséget pedig el kell felejteni. Nagyon bízom benne, hogy bejutunk a legjobb négy közé."
A mérkőzést a 14 év alattiak és a 70 év felettiek ingyen tekinthetik meg.
2019.01.17 00:25:51

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. Janiccsal ellentétben Torghelle sosem számított mindenki kedvencének.

2019.01.17 00:11:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.01.15 15:05:13

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Szerhij Rebrov csapata gól nélküli döntetlent játszott a román élvonalbeli alakulattal.

2019.01.15 08:36:57

Labdarúgó NB I BABJÁK BENCE

A kapus mindig a rögös utat választotta, így eszébe sem jut, hogy szögre akassza a kesztyűt.