D. L.online 2004.07.05 20:44 Frissítve: 2011.09.13 00:38

Détári Lajos munkába állt

Jó hír a diósgyőri focirajongóknak: a DVTK csapatánál hétfőn megkezdődött a munka: délután háromnegyed négykor befutott az edzőnek kiszemelt Détári Lajos, aki Kenesei Zoltánt és Faragó Istvánt is magával hozta a fővárosból.

Az új edzô, Détári Lajos elszánt
Az új edzô, Détári Lajos elszánt
S mintha érezte volna, hozott magával huszonöt szerelést (mezt, nadrágot, sportszárat), valamint két tucat labdát, így a diósgyőriek úgy néztek ki az első nyári foglalkozáson, mint egy valódi labdarúgócsapat! Fenti kellékek nélkül alighanem gondban lett volna, ugyanis az edzői szobában összesen három használható labda árválkodott. Détári Lajost egyébként csütörtökre várták Miskolcra. Vajon mi változott azóta? – tettük fel a kérdést az egykori világválogatottnak. "Elsősorban az, hogy a játékosokkal egyezségre jutott a klub vezetése, így elhárult az akadály a nevezés elől – mondta a szakvezető. – A labdarúgók így kizárólag a munkára koncentrálnak, és nagyon bízom abban, hogy péntekig minden vitás ügy rendeződik, aztán teljes erővel mehetünk előre. A sor ezek után a vezetőkön van, nekik kell teljesíteniük azt, amit vállaltak. A labdarúgók készek voltak a kompromisszumra, rajtuk nem múlik a diósgyőri futball sorsa. Meggyőződésem, ha a város, a szponzorok azt látják, hogy a csapat elkezdte a felkészülést, akkor előbb-utóbb mindenki mellénk áll, hiszen valamennyien jó csapatot szeretnénk Diósgyőrött!

Nem tervezek hosszú távra, ha rosszul megy az együttesnek, akkor úgyis az edzőt menesztik elsőként. Amíg a vezetők elégedettek lesznek velem, addig maradok. A bajnoki zárás óta sok idő telt el, de ez a három-négy hét jól is jött, mindenki kipihenhette magát. Mostantól viszont csak a munkára szabad figyelni!" A csapat a tervek szerint szombaton már előkészületi mérkőzést játszik – aminek alapvető feltétele, hogy Ott Erzsébet tulajdonos péntekig teljesítse, amit vállalt, azaz fizessen a játékosoknak, valamint a szakmai stáb tagjainak a felhalmozott adósságból.
2019.11.12 22:20:25

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Novellahőse, a kilenc ujjal védő Zsák Károly kapus összeomlásának színhelyén nézte velünk a Honvéd–DVTK-t.

2019.11.10 13:01:41

Labdarúgó NB I BERECZKY ATTILA (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Csak egy gólig jutott a borzalmasan gyengén védekező Loki a helyzeteivel remekül sáfárkodó FTC ellen.

2019.11.10 12:39:53

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR, DÖMÖTÖR CSABA (fotók)

Élete második legjobb döntésének tartja, hogy rábólintott a Mezőkövesd megkeresésére.