HIRDETÉS
HIRDETÉS
B. G.online 2004.01.31 20:43 Frissítve: 2011.08.31 00:04

Urbán Flórián: Visszavonulok!

Azt mondják: a baj csőstül jön.Az Újpest FC anyagi problémáiról már hetek, hónapok óta hallani, pénteken pedig pedig Gyulay Zsolt ügyvezető igazgató jelentette be, hogy leköszön tisztéről. S máris itt az újabb viharos történet.

HIRDETÉS
Noha az Újpest szombat délelőtt magabiztos, lendületes futballal könnyedén nyert az NB I B-s Dabas ellen, a pálya szélén álldogáló szurkolók mégis azzal foglalkoztak elsősorban, vajon miért nem játszik Urbán Flórián? Sokan arra gondoltak, hogy a 40-szeres válogatott védő ismét megsérült, és ezért nem szerepelteti Mezey György szakmai igazgató, ám a jelek szerint ennél bonyolultabb a helyzet.Információnk szerint ugyanis Mezey és Urbán között a kezdő sípszó előtt alig egy órával komoly nézeteltérés támadt (úgy tudjuk, a szakmai igazgató indulatosan kiküldte az irodából Urbánt), ami után az újpesti közönség kedvence bejelentette: abbahagyja a pályafutását. És annak ellenére, hogy elvileg a második félidőben ő is lehetőséget kapott volna, már át sem öltözött a mérkőzésre.
A haragos Mezey György mindezek után azt közölte Gyulay Zsolttal: vagy ő távozik Újpestről, vagy pedig Urbán Flórián, de a jövőben nem hajlandó együtt dolgozni a hátvéddel.
Mezey György lapunknak elismerte, hogy indulatosan beszélt, de mint mondta, igencsak meglepő, ha a kft. jelenlegi helyzetében, amikor a túlélés a tét, egy játékos azzal áll elő, hogy ő miért csak a második félidőben léphet pályára. "Pillanatnyilag nem az a legfontosabb, milyen terveim vannak egyik-másik futballistával, hiszen azt sem tudom, én maradok-e a Megyeri úton" – tette hozzá. Urbán Flórián nem kívánta kommentálni az esetet.
Gyulay Zsolt érdeklődésünkre elmondta: a Megyeri úti klubházban szem- és fültanúja volt Mezey György és Urbán Flórián szóváltásának, ám mindehhez csupán annyit fűzött hozzá, hogy hétfőn visszatérnek az ügyre.
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.11 10:04:14

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

93 éves koráig a Fradi minden hazai meccsén ott volt a lelátón • Az élete kész regény.

2018.12.10 22:38:23

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Értesüléseink szerint a BATE játékosa mellett egy ukrán középpályás ügyében is folynak az egyeztetések.

2018.12.10 16:28:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Az olasz a forduló legjobbja, Böde a legbosszúsabb lecserélt, lánykérés és balhé Újpesten – legek.

2018.12.09 22:48:47

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Szomorú, de a mostani Haladás a mostani produkciójával a helyén van.

2018.12.09 12:31:29

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Felcsútról menesztetett szakember az utolsó nyilatkozatát adta a PAFC edzőjeként – mestermérlegek.

HIRDETÉS

HIRDETÉS
HIRDETÉS