Végre! Női játékosok a FIFA 16-ban!

2386379 23863792386379 2386379
Vágólapra másolva!
2015.05.28. 15:05
Címkék
"Nem azért jöttünk, hogy csak álljunk itt és bámuljunk. Ez a mi játékunk is" – így kezdődik a FIFA 16 legújabb előzetese. S a képrnyőn...

"Nem azért jöttünk, hogy csak álljunk itt és bámuljunk. Ez a mi játékunk is" – így kezdődik a FIFA 16 legújabb előzetese. S a képrnyőn egy futballista körme láthatók. Kilakkozva."Nem azért jöttünk, hogy csak álljunk itt és bámuljunk. Ez a mi játékunk is" – így kezdődik a FIFA 16 legújabb előzetese. S a képrnyőn egy futballista körme láthatók. Kilakkozva.

Rekord nézőszám a Wembleyben ide, soha nem látott tömegek a tévé előtt oda, a női labdarúgás utóbbi egy étvizedének legfontosabb eseménye mégiscsak ez. Mostantól nem kell férfiak bőrébe bújnod, ha leülnél fifázni egy kicsit, s ez sokkal többet jelent annál, mint hogy Wambach, a gyönyörű Alex Morgan, Delie vagy Karina LeBlanc is a csapatodban lehet. Ez egyszersmind azt jelenti: a profitorientált gyártó véleménye szerint igenis tényezők lettünk mi, a női labdarúgás rajongói. Ahogyan a játékosok is, akik mozdulataikat és arcvonásaikat kölcsönözték a figuráknak.
Az EA Sports egyelőre 12 nemzet válogatottját tette elérhetővé, de talán csak idő kérdése, hogy klubcsapatok is beszálljanak a buliba.
Kell ennél nagyobb popkulturális bizonysága annak, hogy a női futball mind szélesebb körben népszerű?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik