Szavazz a legszebb miskolci gólra!

koteny | 2012.01.04. | 14:01

No, ideje sebességbe rakni magunkat erre az évre is – mi is lehetne erre megfelelőbb apropó, mint egy gólszépségverseny? A Miskolci Vénusz juttatta...


Hirdetés

No, ideje sebességbe rakni magunkat erre az évre is – mi is lehetne erre megfelelőbb apropó, mint egy gólszépségverseny? A Miskolci Vénusz juttatta el hozzánk a futsalklub legszebb őszi találatainak felvételét, hajtás után megnézhetők, és azt is megmutatom, hol lehet szavazni. Hajrá, Miskolc!

 

A videón tíz találat látható, ebből három Csepregi, kettő Bernáth nevéhez, pontosabban lábához köthető, a többi góllal Kovács, Ivanics, Újvári, Szőke és Váradi versenyez. Az egyesület Facebook-oldalán megtalálható a szavazás-applikáció, nincs más dolgotok, mint megnézni a felvételt, kiválasztani a kedvencet, like-olni a Vénusz oldalát, és már szavazhattok is az üzenőfalon!

 


Ezennel pedig megragadom az alkalmat, és megfogadom (remélem, még negyedikén is ér), hogy 2012-ben végre futsallal is foglalkozik majd a Kötényblog! Remélem, jobban be tudom tartani, mint a fogyókúrára vonatkozó fogadalmamat. Egyébként a kolbásszal töltött sült hús elég finom.

Update: a Borsod Online oldalán szavazhattok Csepregi Gabriellára az Év sportolója, a Vénuszra az Év csapata, Sárréti Gézára az Év edzője kategóriájában. Gyerünk, csajok, tartsunk össze!

koteny

Címkék

Friss kommentek

Blogarchívum