Nagyüzem az angol bajnokságban

Vágólapra másolva!
2012.04.27. 10:04
Beindult az angol bajnokság, mint a rajz szakkör, sztárjai pedig, többek közt Jill Scott, Laura Bassett, Steph Houghton, Julie-Ann Russell és Siobhan...

Beindult az angol bajnokság, mint a rajz szakkör, sztárjai pedig, többek közt Jill Scott, Laura Bassett, Steph Houghton, Julie-Ann Russell és Siobhan Chamberlain szerepelnek a WSL-t népszerűsítő kampányfotókon és reklámban. Az FA TV jóvoltából mi, egyszerű földi halandók is bepillanthattunk a kulisszák mögé. Hajtás után az is kiderül, miért érdemel a fotós veszélyességi pótlékot, ha egy kapust kell lencsevégre kapni.Beindult az angol bajnokság, mint a rajz szakkör, sztárjai pedig, többek közt Jill Scott, Laura Bassett, Steph Houghton, Julie-Ann Russell és Siobhan Chamberlain szerepelnek a WSL-t népszerűsítő kampányfotókon és reklámban. Az FA TV jóvoltából mi, egyszerű földi halandók is bepillanthattunk a kulisszák mögé. Hajtás után az is kiderül, miért érdemel a fotós veszélyességi pótlékot, ha egy kapust kell lencsevégre kapni.


És amikor nem minden alakul a terv szerint:

A WSL második fordulója után a tabellát a Chelsea vezeti, ám a nagy favorit, az Arsenal Ladies még csak egy meccset játszott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik