Női NB I: „Hogy Pécs ismét kosárlabda-fellegvár legyen"

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.21. 15:54
Nagy-Bujdosó Nóra, a PEAC-Pécs kosárlabdázója érezte, hogy legyőzik a Sopront az NB I elődöntőjében, és létrejön a baranyai finálé a női bajnokságban.

„Éreztük (Fűrész) Diával. Olyan érzésünk volt, mint a Magyar Kupa döntője előtt, valami volt a levegőben – idézi a bama.hu Nagy-Bujdosó Nórát, aki fájós bokával ért haza a soproni meccsről. – Kiment egy kicsit, de nem vészes, biztosan tudok majd játszani az első mérkőzésen."bama.hu Nagy-Bujdosó Nórát, aki fájós bokával ért haza a soproni meccsről. – Kiment egy kicsit, de nem vészes, biztosan tudok majd játszani az első mérkőzésen."

Mint ismert, a másik ágról a PINKK-Pécsi 424 jutott be a fináléba, amely bár Komlón játssza a hazai találkozóit (így lesz ez a döntőben is), ugyanúgy a pécsi kosaras hagyományokból táplálkozik, mint a PEAC-Pécs.

„Nem is tudom már, kivel beszéltem a szezon elején, de akkor mondtam, mennyire durva lenne, ha ez a két csapat kerülne a döntőbe – folytatta a PEAC csapatkapitánya. – Valamiért így kellett történnie, biztos van valami oka annak, hogy így alakult. Talán éppen ez kell ahhoz, hogy Pécs ismét kosárlabda-fellegvár legyen, hogy újra annyian jöjjenek ki a meccsekre, mint korábban, olyan legyen a hangulat, mint régen."

A kiírás szerint a döntő szerdán kezdődik a PEAC-Pécs otthonában, majd pénteken folytatódik Komlón, a harmadik összecsapás hétfőn, a negyedik szerdán, az ötödik pénteken lenne. Az első mérkőzést a Digi Sport szerdán 20.35-től adná élőben – írja a bama.hu. A szövetség honlapján egyelőre 18 óra szerepel az első csata kezdési időpontjaként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik