HIRDETÉS
HIRDETÉS
GYŐRI FERENC (Tirana) 2018.11.17 11:27 Frissítve: 2018.11.17 12:02

Női kosár: megszólalt a magyar himnusz a tiranai edzésen

Még a himnusz is megszólalt a magyar női kosárlabda-válogatott edzése közben. 17 órától Albánia–Magyarország Európa-bajnoki selejtezőt rendeznek Tiranában.

HIRDETÉS

Kányási 25 – ebben a mezben mozgott a szombat délelőtti tiranai dobóedzésen Fegyverneky Zsófia, ami mutatja, hogy a magyar válogatott rutinos irányítójának visszatérése meglehetősen hirtelenre sikerült. Goree Cyesha eközben a 14-es dresszt öltötte magára, ami eredetileg Krivacsevics Tijanáé, akinek a helyére bekerült a keretbe.

„Könnyen meghoztam a döntést arról, hogy jövök – árulta el érdeklődésünkre Goree.Az előző idényben számított rám a szövetségi kapitány, most eredetileg más szerepet szánt volna nekem, mint akkor, de erre nem volt lehetősége. A Veneziától kaptam némi szabadidőt, Székely Norbert múlt szombaton hívott fel, s bár volt elképzelésem arról, mit csinálok majd, de meg tudtam oldani, hogy csatlakozzak a válogatotthoz. Örülök, hogy itt lehetek, nagyszerűek a csapattársak és Székely Norbert edzői felfogása is lenyűgöző. Két alkalommal már együtt készültem a kerettel korábban, tehát ismerős helyre érkeztem. Tudtam, hogy milyen ritmusban dolgozik a kapitány, megértettem, mit vár el, szóval nagyon könnyen visszarázódtam.”

Az átmozgatás közben a helyiek – a hangrendszer ellenőrzése miatt – lejátszották a magyar himnuszt, úgyhogy a játékosok és a stáb gyorsan vigyázzba is állt a kezdőkörnél. A mieink előtt edzett az albán csapat, amely bizonyára mindent megtesz, hogy szoros eredményt érjen el nemzeti csapatunk ellen a 17 órakor kezdődő Európa-bajnoki selejtezőn a főváros takaros, piros-fehér színekben pompázó csarnokában.

KOSÁRLABDA
NŐI EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
17.00:
Albánia–MAGYARORSZÁG

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.08 10:05:09

Kosárlabda GYŐRI FERENC

„Az Eb-n az egész ország velünk volt. A legjobb tizenhat közé kerültünk, ez hatalmas élményt jelentett.”

2018.11.26 22:01:40

Kosárlabda S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. „Legyen Budapesten olyan szerethető kosárcsapat, amelyik képes megtölteni a csarnokot, a nézőknek ne a légiósokat és az epizodista magyarokat kelljen figyelniük, hanem a tehetséges, saját nevelésű játékosokat.”

2018.10.25 10:28:56

Kosárlabda nemzetisport.hu

A magyar érdekeltségű mérkőzések.

2018.09.27 13:37:40

Kosárlabda nemzetisport.hu

A férfi kosárlabda NB I 2018–2019-es alapszakaszának menetrendje.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS