Női kosár: Krivacsevics szerződést bontott a Salamancával

GY. F.GY. F.
Vágólapra másolva!
2016.11.17. 08:04
A magyar női kosárlabda-válogatott egyik meghatározó játékosa, Krivacsevics Tijana közös megegyezéssel szerződést bontott spanyol klubjával, a salamancai Perfumerías Avenidával.

„Nem éreztem magam jól a csapatnál – mondta Krivacsevics a Nemzeti Sportnak. – Az edző részéről nem éreztem a megfelelő bizalmat, másra számítottam, mások voltak az elvárásaim, mint amivel szembesültem.”

A játékosnak meg is van az új állomáshelye, a török élvonalba, a Girne Üniversitesi együtteséhez igazol, amely első négy mérkőzését elveszítette a rendkívül erős bajnokságban. Keretében Krivacsevicsen kívül hat légiós található; az új magyar érkező, ahogy letudta válogatottbeli kötelezettségeit, másnap reggel repül is Ciprus szigetének török felére.Krivacsevics a Nemzeti Sportnak. – Az edző részéről nem éreztem a megfelelő bizalmat, másra számítottam, mások voltak az elvárásaim, mint amivel szembesültem.”

A játékosnak meg is van az új állomáshelye, a török élvonalba, a Girne Üniversitesi együtteséhez igazol, amely első négy mérkőzését elveszítette a rendkívül erős bajnokságban. Keretében Krivacsevicsen kívül hat légiós található; az új magyar érkező, ahogy letudta válogatottbeli kötelezettségeit, másnap reggel repül is Ciprus szigetének török felére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik