HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.03.17 10:00 Frissítve: 2018.03.17 10:14

Női kosár Euroliga: nem Sopron rendezi a négyes döntőt

A Sopron Basket vezetői mindent megtettek, hogy városuk rendezze a női kosárlabda Euroliga idei négyes döntőjét, de erről végül le kellett tenniük.

HIRDETÉS
A soproni szurkolók nem láthatják a csapatukat hazai pályán az Euroliga négyes döntőjében (Fotó: Koncz György)

 

 

A soproni női kosárlabdacsapat 2009 után jutott be újra az Euroliga legjobb négy csapata közé. Még nagyobb lenne az öröm, ha hazai pályán játszhatná a final fourt, ám sajnos ez nem valósul meg.

A szerdai fényes sikert követően sem tétlenkedtünk. Klubunk vezetése az elmúlt két napban minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy a minimális pályázati feltételeket teljesítve Sopronba hozzuk szurkolóinknak az Euroliga négyes döntőjét, de sajnos nem sikerült. A pályázati határidő a mai nappal lejárt, így nem maradt más hátra, mint várni a helyszín hétfői bejelentését – olvasható a soproni klub által kiadott közleményben.

Az Origo szerint anyagi okokból hiúsul meg a soproni rendezés. A portál úgy tudja, hogy a FIBA annyira szerette volna Magyarországra hozni az eseményt, hogy a licencdíjból is jelentős engedményt adott volna, ám ez sem volt elég.

A négyes döntő másik három résztvevője a török Yakin Dogu, valamint két orosz csapat, a Kurszk és a Jekatyerinburg lesz.

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.06.26 11:53:39

Kosárlabda FAZEKAS ZOLTÁN

A műtét után lábadozó kosaras a következő idényben aranyérmeket akar szerezni.

2018.06.20 00:01:00

Kosárlabda BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Az is nagyon fontos lenne, hogy legjobbjaink esetenként kilépjenek saját kereteink közül, elindulhatnának világot látni, belekóstolni nívósabb bajnokságok légkörébe.

2018.05.19 10:55:59

Kosárlabda NÉMETH ANDREA

„Azt hittem, tudom, hol van a teljesítőképességem határa, de Roberto Íniguez jobban tudta.”

2018.05.17 00:01:39

Kosárlabda S. TÓTH JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. A budapesti rothadás nem tegnap indult.

2018.04.24 22:28:51

Kosárlabda BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Fültanúja voltam annak, amikor a Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) egyik munkatársa azt mondta a rendezvény sajtófőnökének a soproni Euroliga négyes döntő utáni partin: imádja Magyarországot, az itteni események megszervezésével soha sincs probléma, honfitársaink szorgalmasak, figyelnek az apró részletekre, és remek vendéglátók.

HIRDETÉS
HIRDETÉS