Női kosár Ek: nyolccsapatos buborék Sepsiszentgyörgyön

Vágólapra másolva!
2021.02.22. 12:33
null
A Sepsi Aréna (Fotó: Manases Sándor)
Négy nyolcaddöntőt és két negyeddöntőt magába foglaló buborék rendezését nyerte el a Sepsi SIC a női kosárlabda Európa-kupa kieséses szakaszában. A székelyföldi torna nyolc résztvevőjének egyike a Cegléd lesz.

 

A sepsiszentgyörgyi klub januárban sikeresen rendezte meg a sorozat G-csoportjának küzdelmeit, így a Sepsi Aréna újabb hat találkozó helyszíne lesz március 16. és 19. között.

Az első napon Reyer Venezia (olasz)–InvestInTheWest ENEA Gorzów (lengyel) és a Lointek Gernika (spanyol)–Sepsi SIC, a másodikon pedig Ramla (izraeli)–BCF Elfic Fribourg (svájci) és Carolo Basket (francia)–Cegléd nyolcaddöntőt bonyolítanak le, majd a továbbjutók 18-án, illetve 19-én találkoznak a negyeddöntőben.

A román élvonalban veretlenül az élen álló Sepsi SIC vasárnap története során hatodszor és zsinórban negyedszer megnyerte a Román Kupát, a Szatmárnémetiben rendezett döntőben 83:55 arányban legyőzve a kolozsvári Universitateát.

Az Európa-kupában további két magyar csapat van versenyben: a Szekszárd és a DVTK – az ő nyolcaddöntős helyszíneikről még nincs publikus döntés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik